nb1.hu

Hihetetlen válasz is jött Kalmár Zsolt góljára – videó, reakció

Fájó meccset játszott a DAC.

A DAC péntek este 2-2-es döntetlent játszott az aranyosmaróti FC ViOn Zlaté Moravce vendégeként a szlovák élvonal 14. fordulójában.

A dunaszerdahelyiek a 48. percben Krstovic góljával szereztek vezetést, majd a 65. percben a félidőben becserélt Kalmár Zsolt volt eredményes. Innen állt fel a hazai együttes: a 79. percben Niarchos szépített fejjel, majd két perccel később Brenkus lőtt egy hihetetlen szabadrúgásgólt.

A mérkőzés összefoglalója:

Andrej Gula, a DAC vezetőedzője így értékelt a lefújás után a klubhonlapnak:

"Az első félidőt illetően nem igazán van miről beszélni. Mind aktivitásban, mind akaraterőben, mind hozzáállásban elmaradtunk a múlt héten mutatott teljesítményünktől. Változtatnunk kellett, bejött Kalmár és Fazlagić, elkezdtünk többet futni, és bátrabbak voltunk az előre játékban. Kétgólos előnybe kerültünk, majd megmutatkozott, hogy még nem tartunk ott, ahol mindenki látni szeretné a csapatot. Lejjebb vettünk a gázból, a szívós hazaiak pedig arra vártak, hogy szépítsenek. Ez össze is jött nekik, majd Brenkus hihetetlen góljával döntetlenre hozták a meccset. Ha nem sikerül fenntartani az egész mérkőzésen a stabilitást, akkor annak ez a vége, ami a mi számunkra kevés. Mondom mindezt anélkül, hogy lebecsülnénk az ellenfelet, hiszen vendéglátóink megérdemlik a tiszteletet. Új edző, új kihívások, más mentalitás jellemzi most őket. Nyertek idegenben, most ikszeltek otthon. Bízom benne, hogy a játékunk feljavul, és akkor az eredmények is jönni fognak. Nagyon sok munka vár még ránk.”

A DAC a 3. a tabellán, a Zlaté Moravce a 11. helyen áll.

Kapcsolódó hírek