Hihetetlen öngól és varázslatos szabadrúgás Kispestről – videó

Tisztelgés Cristiano Ronaldo előtt.

Forrás: Honvéd

Sokáig emlékezetes mérkőzést játszott tegnap egymás ellen a Kispest és a Kisvárda. Tamás Krisztián elképesztő öngólja a találkozó elején, valamint Zinedine Machach az utolsó utáni pillanatban szerzett szabadrúgásgólja még nagyon sokáig beszédtéma lesz, ugyanúgy, mint Bogár Gergő játékvezető élete egyik leggyengébb teljesítménye.

Utóbbi miatt nem véletlenül mondta azt a Kisvárda élén kiváló munkát végző Joao Janeiro, hogy a játékvezetőknek is részt kellene venniük a találkozó utáni sajtótájékoztatókon.

Horváth Ferenc, a kispestiek szakvezetője viszont ott volt portugál kollégájához hasonlóan, és el is mondta, nem szólt oda a játékosainak, hogy a végén ki végezze el a kezdőrúgást, majd viccesen megjegyezte, amikor nem hallgatnak rá a játékosai, akkor az mindig bejön.

A klub honlapja viszont megszólaltatta a francia légióst, aki az első gólját szerezte a magyar bajnokságban:

„Nagyon-nagyon boldog vagyok!  Rengeteget jelent számomra ez a találat, és nemcsak az én szempontomból volt jelentős gól, de nagyon örülök, hogy eredményben is megmutatkozott a fontossága. Ez volt az első gólom a Honvédban, de remélem, hogy még sok követi majd! Nehéz mérkőzés volt, ugyanakkor egy hajtós, jó mérkőzés is. Megküzdöttünk a három pontért. Nem kezdődött jól a meccs, de kiegyenlítettünk a hátrányból és végig hajtottunk, az utolsó métereken azonban nem jött ki a lépés ahhoz, hogy hamarabb eldöntsük a találkozót. Mentalitásban viszont óriási volt! Minden egyes játékos az utolsó pillanatig harcolt, ment előre, ami nagyon fontos és nagyon jó érzés volt átélni. Nem is beszélve arról az atmoszféráról, ami körülvette a csapatot hazai pályán. Még sok ilyen összecsapást szeretnék megnyerni a Honvéddal!. Most jön egy kis szünet a válogatott miatt, de ez ugyanolyan fontos időszak lesz számunkra, mint amikor tétmeccset játszunk, hiszen kemény munka vár ránk, hogy felkészüljünk a folytatásra. Magasra tettük a lécet, ami a céljainkat illeti, ehhez pedig sokat kell még dolgoznunk, hogy további pontokat és győzelmeket gyűjtsünk a bajnokságban.“

A légiós azt is elmesélte, hogy gólörömével kedvenc játékosa, egy bizonyos Cristiano Ronaldo előtt igyekezett tisztelegni. Mi tesszük hozzá, hogy a portugál világklasszis büszke lenne erre a gólra, ha ő szerezte volna...

Legfrissebb híreink