Hihetetlen "kifogás": távozott az NB I egyik legjobbja?

A felkészülés programja is változott.

Forrás: frissmedia.hu

 

Az elmúlt NB I-es szezon legjobb kapusának választott brazil Luiz Felipének június 24-ig kellett volna megérkeznie a nyári szünetről Kisvárdára - áll a Bors írásában. A klub repülőjegyet is küldött neki, ám ő nem jelentkezett.

A tavaly nyáron ingyen igazolt, 35 éves futballistának felszólítást küldtek a várdaiak, ám menedzsere annyit válaszolt: Felipe fogproblémákkal küszködik, az orvosi papírt majd küldik, ám ez mai napig nem érkezett meg. A Bors információi szerint a jövőjével kapcsolatban mindig sejtelmesen nyilatkozó kapus közeli ismerőseinek azt mondta, nem akar tovább Magyarországon játszani. A klub arról is tájékoztatta a lapot, a kapus visszatérése a történtek után már amúgy is aggályos lenne, de nem hagyják annyiban az ügyet, jogi útra terelik a szerződésszegést.

 

További változás Miriuta Vasile csapatánál, hogy a Kisvárdán csütörtökön kezdődő LeszFeszt a csapat mindennapjait is érintii (pénteken például albérletben, Cigándon lesz az edzés is). Továbbá a váci csapat körüli bizonytalanság miatt a szombati edzőmeccsen az ellenfél kiléte is változott, és végül a szlovák másodosztályú Slavoj Trebisov ellen lépnek pályára a felvidéki Tőketerebesen, 17 órától. A bajnoki rajt előtti utolsó időpontra, július 27-re pedig a DVSC ellen volt lekötve a főpróbának szánt mérkőzés – azzal a kitétellel, hogy a felek akkor játsszák le, ha a bajnokság első öt fordulójában nem kerülnek szembe egymással. Nos, a második fordulóban lesz a DVSC–Kisvárda Master Good mérkőzés, így érthető okokból nem a Lokival, hanem a Gyirmót meccsel főpróbaként a klub, valószínűleg Budapesten.

Legfrissebb híreink