Hiánycikkeket vittek a Loki ultrái a debreceni kórházba - kép

A cívisvárosban is összefogtak.

Forrás: dvsc.hu

A koronavírus miatt naponta számolunk be az oldalunkon arról, hogy a szurkolók és a labdarúgók hogyan próbálnak segítséget nyújtani. Az nb1.hu-n korábban olvashattak arról, hogy a debreceni drukkerek két molinót is készítettek. A szimpatizánsok az egészségügyben dolgozóknak üzentek, emellett az orvosoknak és az ápolóknak fejezték ki a hálájukat.

A Loki-ultrák újabb szívbemarkoló üzenete - kép - NB1.hu

 

A hajdúsági klub ultrái ezúttal arról adtak hírt, hogy a Kenézy Gyula Kórház intenzív osztályára negyven darab fonendoszkópot vittek. Ez az eszköz hiánycikknek számított az intézményben, ezért léptek a szimpatizánsok. A napokban ismét ellátogatnak a kórházba a szurkolók, és újabb eszközökkel próbálnak segíteni a dolgozóknak, akiknek a vállára a szokásosnál jóval nagyobb teher nehezedik.

"Köszönjük mindenkinek a felajánlásokat! A mai napon 40 db fonendoszkópot vásároltunk a Kenézy Gyula kórház intenzív osztályára, mivel hiánycikk volt náluk. Aki még nem tette, továbbra is fogadjuk a felajánlásokat, jövőhéten ismét érkezünk a kórházba, ugyanis sok minden továbbra is hiánycikk" - számolt be a Facebookon az Ultras Debrecen 1994.

Ultras Debrecen 1994

 

Legfrissebb híreink