Hiába tiszteli a Paks kapusa a Puskás Akadémiát

Javában hangolódnak a felcsúti kirándulásra.

Forrás: Paks

A válogatott szünet után újra folytatják a küzdelmeket a csapatok, a paksiak a Puskás Akadémiához látogatnak.

A Paks jelenleg a 7. helyet foglalja el a bajnokságban 10 ponttal, 3 győzelem, 1 döntetlen és 4 vereség szerepel a neve mellett. A Puskás Akadémia ezzel szemben a 4. helyet birtokolja 14 ponttal, eddig 4-szer győztek, 2-szer játszottak döntetlent és 2-szer kaptak ki. Az előző fordulóban a hazai csapat az utolsó előtti DVTK-val játszott döntetlent, míg a vendég gárda az utolsó Kaposvárt győzte le.

Holczer a Paks kapusa elmondta a klub honlapjának, hogy eddig felemás érzései vannak a bajnoksággal kapcsolatban. Örül a folyamatos játéklehetőségnek és azt szeretné elérni, hogy folyamatosan fontos helyzetekben mutasson be bravúrt. A válogatott szünet alatt a feltöltődésre koncentrált a csapatával, ami még ugyan csiszolódik, de jó irányba haladtak. Végezetül elmondta, hogy mit vár a következő összecsapástól:

,,Nehéz mérkőzés lesz, de hát mindegyik az. Nyolc fordulón vagyunk túl, és még egy könnyű párharcunk sem volt, ilyen a tizenkét csapatos bajnokság. A Puskás a tabella élmezőnyéhez tartozik, mivel többek mellett megverte a Fradit és a DVSC-t is. Kemény lesz, de közel azonosak a csapatok, így természetesen nyerhetünk, és a győzelemért is utazunk Felcsútra."

Legfrissebb híreink