Hiába Nikolics, hiába Nego: nem bírt NB II-es ellenfelével a Vidi

A KL-találkozó után pénteken edzőmeccset játszottak.

Forrás: molfehervarfc.hu

A MOL FEHÉRVÁR FC JELENTÉSE:

"Péntek délelőtt NB II-es csapattal találkoztunk zárt kapus felkészülési mérkőzésen Székesfehérváron. 

Azok a játékosok, akik csütörtök este nem léptek pályára, vagy csak keveset futballoztak, a Szentlőrinc ellen játszottak felkészülési találkozót pénteken, 11.30-tól.

Jó iramban kezdődött a meccs és már a 12. percben megszereztük a vezetést, egy formás támadás végén Samy Bourard vette be az NB II-es együttes kapuját (1-0). Egy perccel később Tóth Tamás Vid került ziccerbe, lövés helyett Nikolicsot hozta játékba, csapatkapitányunkat, de becsúszva szerelni tudták. A 20. percben Tóth csapott le egy eladott labdára, szépen ugratta ki Nikolicsot, aki megpróbálta kicselezni a vendégek kapusát, ő azonban vetődve még el tudta kotorni a labdát támadónk lába elől.

Félóra telt el a meccsből, amikor a vendégek labdarúgója, Tamás László lőtt 13 méterről, nagy erővel kapura, Kovács óriási bravúrral tenyerelte léc fölé a labdát. A 38. minutumban Bourard vezette a labdát, és mivel nem támadták meg, ezért 27 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot (2-0). 

A második félidő elején két perc alatt egyenlített a Szentlőrinc SE. A 48. percben Kovács védett bravúrral egy 15 méterről leadott lövést, a kipattanóra Grumics érkezett, őt pedig Fodor próbálta szerelni - a játékvezető szerint szabálytalanul, úgyhogy büntetőhöz jutottak a vendégek. A 11-est a sértett nagyon higgadtan értékesítette (2-1). Az 50. percben ismét Grumics harcolt ki egy 11-est, ezúttal Kojnok rántotta le hátulról a szentlőrinciek támadóját, ezt a büntetőt is magabiztosan lőtte be a korábbi NB I-es játékos (2-2). 

A 60. percben Nikolics és Nego helyére Szabó és Dékei álltak be, a vendégek pedig sort cseréltek. A 68. percben Törőcsik lövését védte szépen Kovács, majd két perccel később Evandro végezhetett el ígéretes helyről, a szentlőrinci kaputól 20 méterre egy szabadrúgást, lövése azonban elakadt a sorfalban. A meccs utolsó percében a Szentlőrinc szerezhette volna meg a győztes találatot, azonban Kovács Dániel óriási bravúrral védte Törőcsik közeli lövését, így maradt a 2-2-es döntetlen."

Legfrissebb híreink