Hiába a sima siker, Bognár számon kér - reakciók

Supka sem elégedett.

Forrás: paksifc.hu

A 22. forduló zárómérkőzésén 3-0-ás sikert aratott hazai pályán a Paks a Kisvárda ellen. A sima győzelem ellenére nem volt teljesen elégedett Bognár György, míg Supka Attila nem azt kapta vissza, amit kért.

Paks-Kisvárda: utolérték a Bognárék a Fradit - NB1.hu

 

Bognár György (Paks): „A mérkőzést elég magabiztosan nyertük meg, de az első félidei játékunkkal nem vagyok megelégedve. Nem szereztünk elég labdát a középpályán, nem ütköztünk. Variálni kellett a felálláson, három belső védővel kezdtünk, öt perc elteltével át kellett állnunk kettőre, a középpályánkat kellett csere nélkül erősítenünk. Ez többé-kevésbé sikerült, de inkább a második játékrészben voltunk stabilabbak. Vissza kell néznünk a találkozót, mert a középpályás védekezésünk az első negyvenöt percben problémás volt annak ellenére, hogy mi vezettünk és voltak lehetőségeink, de a Kisvárdának is. Hagytuk Őket játszani, nem ütköztünk eleget. Lehettünk volna még markánsabbak, több is lehetett volna a mai meccsben. Reális helyen vagyunk, viszont pár további mérkőzés után még tisztábban láthatjuk majd, hova érkezhetünk a bajnokság végére.”

Supka Attila (Kisvárda): ,,Nem igazán azt nyújtottuk ezen a mérkőzésen, amit elterveztünk előre. A számításainkat áthúzta az első percekben kapott gól, egy olyan szituációból, ami elkerülhető lett volna. Utána mentünk előre, próbáltunk gólt, gólokat rúgni. Nem sikerült, mert a helyzeteinket nem úgy használtuk ki, ahogy kellett volna ebben a szituációban. A 45. percben mellbevágó volt, hogy 2-0-val kellett bemennünk. Szabadrúgás után kaptunk egy gólt, elég nehéz volt a társaságot felrázni. Próbáltunk változtatni, próbáltunk egy kicsit támadóbb felfogású játékosokat bevinni a második félidőre. A hatvanadik perc körül még volt arra esélyünk, hogy gólt szerezzünk és visszajöhettünk volna a mérkőzésbe, de eléggé csapkodó volt a játékunk már a végén. Már az elejétől nem úgy építettük fel a játékunkat, ahogy terveztük nem úgy oldottuk meg a támadómozgásokat, ahogy kértük. Ebből csak ez következhet. Bent a srácoknak azt mondta, hogy fel kell emelniük a fejüket, mert ez is a mi csapatunk, ugyanúgy, ahogy a múlt héten örültünk a Zalaegerszeg ellen. Fontos hét van előttünk, lesz egy kupameccsünk szerdán, lesz egy bajnoki mérkőzésünk szombaton. Mindenkinek a maximumot ki kell hoznia magából, hogy a kupában tovább tudjunk jutni és a bajnokin három pontot szerezni."

Supka elmondta tovább, hogy szerinte a hetedik percben Lenzsér szabálytalansága piros lapot ért volna, és másképp alakulhatott volna a meccs. Elmondta továbbá, hogy hiányzott a csapatából a gyorsaság, hiába készültek rá külön.

Legfrissebb híreink