Hétfőn megérkeznek az utolsó légiósok is, továbbra is műfüvön készül a válogatottunk

Telki - Megkezdődött a közvetlen felkészülés a Feröer elleni vb-selejtezőre.

Forrás: mlsz.hu

A magyar válogatott első világbajnoki selejtezője, a Feröer-szigetek elleni, szeptember 6-i összecsapás előtt megkezdődött a keret közvetlen felkészülése a találkozóra.

 

Vasárnap folyamatosan érkeztek Telkibe a játékosok, a múlt hetet is az MLSZ edzőközpontjában töltő hazai kerettagok mellett immár a külföldön szereplő futballisták egy része is csatlakozott a csapathoz. Az idegenlégiósok közül többen már vasárnap megérkeztek, a klubjaikban a hét utolsó napján pályára lépő labdarúgók pedig hétfőn érkeznek meg. Azoknak, akik délutánig megérkeztek az edzőtáborba, Bernd Storck szövetségi kapitány már tartott is egy edzést, a hétvégén mérkőzést játszó futballisták regeneráló tréningen, a többiek teljes értékű gyakorláson vettek részt - írja az mlsz.hu.

 

A sikeres Európa-bajnoki szereplést követően először találkozik a teljes keret, a játékosoknak a szokásos fizikális, taktikai feladatok mellett a speciális körülményekre is fel kell készülniük, vagyis továbbra is az új műfüves pályán edzenek a kerettagok.

 

A szövetségi kapitány elmondta, hogy a taktikai feladatok mellett kiemelten fontos lesz, hogy a játékosok a szeptember 6-i mérkőzésre a lehető legjobb fizikai állapotba kerüljenek.

Legfrissebb híreink