Hetekig tartó jótékonysági akcióba kezd Gulácsiék klubja

A szurkolók segítségét is kérik.

Forrás: dierotenbullen.com

A Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató RB Leipzig jótékonysági akcióba kezd, amely során legalább 100 ezer eurót fog adományozni, több hét alatt. Számos szervezetet támogatni fognak, melybe beszállhatnak a szurkolók is a #WirAlle mezek, valamint a játékosok által aláírt ereklyék megvásárlásával.

A #WirAlle kapmány keretein belül, lipcsei szervezetek és intézményeket fog támogatni a klub. A szurkolók nem csak a termékek megvásárlásával szállhatnak be a jótékonykodásban, hanem közvetlenül is támogathatják a szervezeteket. Florian Scholz marketingigazgató, így nyilatkozott az akcióról:

,,Nagyszerű városban élünk, és nagyon fontos, hogy támogassuk. Jótékonysági kampány keretein belül szeretnénk segíteni és kérjük a szurkolóinak, hogy ők is segítsenek, így át tudjuk vészelni ezt a nehéz időszakot."

Kezdésnek 20 ezer eurós adomány juttatnak el a lipcsei étel banknak. Ezen felül minden egyes #WirAlle mez árából további 5 eurót ajánlanak fel. A mez mellé kapnak a szurkolók egy szimbolikus jegyet a Hertha BSC elleni szombati meccsre, amit elhalasztottak a koronavírus-járvány miatt. Az ereklyéket szerdán kezdik elárverezni.

Legfrissebb híreink