Hét perc alatt eldöntötte a Fradi - GÓLOK TÖRTÉNETE

Ezúttal nem bízták a véletlenre.

Forrás: fradi.hu

A keddi döntetlen után szerdán újabb edzőmérkőzés várt a Ferencvárosra a második ausztriai edzőtáborozása során.

Az ellenfél a szlovén élvonal újonca, az NK Koper volt. A zöld-fehérek a keddi meccs utolsó fél órájában pályára lépő labdarúgókból állt, így Bogdán Ádám védett, előtte Botka Endre, Adnan Kovacevic, Abraham Frimpong és Marcel Heister alkotta a védelmet, a középpályán Somália, Michal Skvarka, Tokmac Nguen, Katona Bálint és Isael Barbosa szerepelt, elől pedig Franck Boli rohamozott.

Az első félidő dominanciája nem hozott gólt, majd a szünetben hármat cserélt Szerhij Rebrov, Bogdánt Gróf Dávid váltotta a kapuban, Skvarka és Kovacevic helyett Mikalai Sihnevich és Lasha Dvali állt be. Ez már eredményhez vezetett, Isael indítása után Boli talált be, majd egy újabb sorcserét követően Sigér váltott gólra egy kipattanót.


A gólok története:

55. perc: Isael újabb, tökéletes mélységi indítással találta meg Bolit, a támadó pedig amint beért a tizenhatoson belülre, azonnal laposan a jobb alsó sarokba lőtt. 0-1

62. perc: Sihnevich küzdött meg a labdáért a tizenhatoson belül, középre adott, ahol előbb Ramadan még a kapusba lőtt, a kipattanót viszont Sigér az üres kapuba emelte. 0-2

 

NK Koper-Ferencváros 0-2 (0-0)
Gornja Radgona (Szlovénia)
Ferencváros: Bogdán (Gróf, a szünetben) - Botka (Lovrencsics, 58.), Kovacevic (Dvali, a szünetben), Frimpong (Blazic, 58.), Heister (Civic, 58.) - Somália (Haratin, 58.), Skvarka (Sihnevich, 58.) - Tokmac (Varga, 58.), Katona (Sigér, 58.), Isael (Laidouni) - Boli (Ramadan, 58.)
Gólszerzők: Boli (55.), Sigér (62.)

Legfrissebb híreink