Hertha: reagált Dárdai kritikájára a támadó

Már négyszemközt is beszélgettek.

Forrás: herthabsc.de

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Hertha BSC elveszítette a berlini derbit, ami után Dárdai Pál igencsak éles kritikával élt a játékosaival szemben.

Többek között Krzysztof Piatekről azt mondta el, hogy a játékos nem mozgott elég jól a pályán. A lengyel futballista a Viaplay-nek adott interjújában reagált a magyar szakember szavaira, amit a pilkarskiswiat.com dolgozott fel:

,,Beszéltem az edzővel a héten, miután visszatértem a válogatottól, mert sok negatív szó hangzott el azelőtt. Leültünk és négyszemközt megbeszéltük, hogy miben tudnék fejlődni, valamint én is megosztottam az észrevételeimet. Úgy tűnik a számomra, hogy együtt valami nagyszerű dolgot érhetünk el. Jó beszélgetés volt mindkettőnk számára. Egy hajóban evezünk. Tisztában van az edző az én és a csapat helyzetével is, hogy nem lövünk elég gólt. Ezért kell első sorban harcolnom, nyomást kell gyakorolnom az ellenfélre és pontosabbnak kell lennem a kapu előtt. Ma sok labdát szereztem, de ez nem volt elég semmire. Folytatnunk kell a kemény munkát."

Legfrissebb híreink