Hertha: nincs megegyezés Petryvel - részletek

Méghozzá a munkaügyi bíróságról.

Forrás: herthabsc.de

Korábban többször is foglalkoztunk Petry Zsolt és a Hertha ügyével. Most újabb részletek kerültek nyilvánosságra a német sajtó által, amiből a Blikk közölt részleteket.

A lap úgy fogalmaz: patthelyzet alakult ki a klub és a korábbi kapusedzőjük között, a munkaügyi bíróságon egyelőre nem sikerült megegyezniük.

"A klub közös megegyezést szeretett volna elérni, de ezt elutasította Petry, aki a hét elején ügyvédje jelenlétében közölte, szeretne a Hertha alkalmazottja maradni. Johan-Michel Menke, a Hertha jogásza szerint erről szó sem lehet. A tréner ügyvédje úgy véli, hibásan fordíthatták le németre a szakember Magyar Nemzetben megjelent szavait, az interjú végleges szövege nem tükrözhette teljesen a szakember mondandóját, illetve kétségbe vonta a szabad véleménynyilvánításhoz való jogot is" - írja a Blikk.

Hogy mikor születhet végső döntés, arról egyelőre nincs információ, mindenesetre a t-online.de úgy fogalmazott: Luljeta Witsch bíró azt javasolta, a felek folytassák a tárgyalásokat a békés megoldás érdekében.

Petry im Zwist mit Hertha - Wie geht es weiter?

 

Legfrissebb híreink