Hertha: megint új edző lesz

Reméljük, marad a magyar kapusedző is.

Forrás: herthabsc.de

Alexander Nouri megbízott vezetőedző az idény végén távozik a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC kispadjáról.

Alexander Nouri február 11. óta irányítja a fővárosiakat, miután Jürgen Klinsmann vezetőedző mindössze tíz hét után távozott posztjáról. Michael Preetz klubmenedzser szerdán megerősítette, hogy a jelenlegi szakmai stáb megbízatása a szezon végén lejár, vagyis új edzőt keresnek.

A német sportsajtó szerint Niko Kovac és Bruno Labbadia a két jelölt a posztra.

 

Hertha: Petry Zsolték karanténban - NB1.hu

 

 

A Hertha jelenleg a Bundesliga tabellájának 13. helyén áll. A bajnokság a koronavírus-járvány miatt április 2-ig szünetel, a berlini városvezetés pedig április 19-ig betiltotta az összes nyilvános eseményt.

A csapatnál dolgozik kapusedzőként Petry Zsolt, aki a csapat többi tagjával jelenleg karanténban van, mert a csapat egyik játékosnál kimutatták, hogy koronavírussal fertőzött. Amikor Klinsmann rövid időre átvette a Herthát, akkor nem számolt Petryvel, aki így lekerült az utánpótlásba. A jelenlegi megbízott vezetőedző viszont bizalmat szavazott neki, így visszakerült az első csapathoz. Remélhetőleg a következő edző majd számít a magyar szakember munkájára.

Legfrissebb híreink