Hertha: Dárdai Pál bosszúságot okozna Carlo Ancelottinak

Berlin – A magyar edző tudja, nem elég a jó játék a Bayern München ellen.

Forrás: bundesliga.com

Remek hangulatban és optimistán várja a szerdai, a Bayern München otthonában rendezendő bajnoki mérkőzésre a Hertha BSC.

 

A berlini csapat vasárnap hazai pályán legyőzte a Schalkét, ezzel három forduló után százszázalékos a bajnokságban.Dárdai Pál tanítványai a második helyen állnak a tabellán, az eddig szintén hibátlan Bayern München jobb gólkülönbséggel előzi meg őket.

 

A Hertha a következő körben éppen a bajorok vendégeként lép pályára szerdán 20 órától.

 

„Nem kikapni megyünk oda, veretlenek akarunk maradni - nyilatkozta Dárdai. - Kicsi és szorgalmas csapatunk van, amellyel szeretnénk némi bosszúságot okozni a Bayernnek és edzőjének, a nagy Carlo Ancelottinak"- jelentette ki a magyar tréner.

 

A korábbi magyar szövetségi kapitány kifejtette, a bajorok ellen nem elég jól játszani, hanem szükség van egy kis szerencsére is.

 

„Ha jó napot fognak ki, akkor rosszul állnak az esélyeink. Nem lehetünk gőgösek, de még elégedettek sem a kilenc pontunkkal, egyszerűen tovább kell dolgoznunk"- tette hozzá Dárdai, aki a Schalke vasárnapi 2-0-s legyőzéséről úgy vélekedett, döntő volt a remekül sikerült első negyedóra, majd kíméletlenül kihasználták a lehetőségeiket, és hatalmas sikert arattak.

 

„Három győzelemmel rajtolni szuper dolog, a bizonytalan felkészülés után erre biztos senki sem számított- mondta Mitchell Weiser, aki a Schalke elleni győzelemből egy góllal és egy gólpasszal vette ki a részét. - Most második helyezettként megyünk az első Bayernhez. Egyértelműen azért megyünk oda, hogy el is hozzunk onnan valamit."

 

„A Bayern dolgát is meg akarjuk nehezíteni, remek helyzetben vagyunk- fogadkozott Peter Pekarik, aki az első vasárnapi gólt készítette elő. - A két következő idegenbeli meccsünkön, Münchenben és Frankfurtban pontokat fogunk szerezni."

 

Ami a Bundesliga többi magyarját illeti, az eddigi három bajnokit végigvédő Gulácsi Pétert és a még nem szerepelt Kalmár Zsoltot foglalkoztató RB Leipzig - amely újonc létére a harmadik helyen áll - a Borussia Mönchengladbachot fogadja. Kleinheisler László együttese, a szombaton Dortmundban 6-0-ra alulmaradó Darmstadt Szalai Ádám csapatával, a Hoffenheimmal játszik otthon, míg a Huszti Szabolcssal felálló Eintracht Frankfurt az egypontos Ingolstadthoz látogat.

Legfrissebb híreink