Hemingway elmondta, lesz-e még Rossi a Honvéd edzője

Budapest - A tulaj szerint szlovák faluba ment az edző.

Forrás:

George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa volt a reggeli Start vendége, az ott elhangzottakból az nso.hu készített összeállítást.
 
„Nem szabad összetéveszteni a büszkeséget a szegénységgel– kezdte mondandóját George F. Hemingway. – A klub költségvetése meghatározott, ha valaki adna nekem két-hárommilliárd forintot, persze elkölteném. Erik van der Meer nyilatkozata olyan pont volt, ami megengedte, hogy felbontsuk a szerződését. Akkor döntöttem a vezetőedző menesztéséről, amikor megerősítették nekünk, hogy valóban interjút adott. Addig úgy éreztem, három-négy oka van a gyenge szereplésünknek, s az edző csak az egyik tényező volt. Az interjú valós volt, Van der Meer tisztában volt a helyzettel. Sohasem szoktam melegítőt viselni. Amikor az izraeli miniszterelnök a stadionban volt, nem voltam jelen a Bozsikban, tehát nem találkozhattam vele.”
 
„Van der Meer nem keresett többet, mint Marco Rossi. Az ötezer euró mágikus határ, ennél többet nem fizetnénk a legjobb játékosunknak sem. Nincs különbség magyar és külföldi edző között. Egy bizonyos összeget felajánlunk, van aki elfogadja, van aki nem. Nem az útlevél alapján döntünk. Biztosan van három-négy magyar szakember, aki alkalmas lenne Honvéd-trénernek.”
 
„Kizártnak tartom, hogy Marco Rossi visszatérjen Kispestre. Rossi jó munkát végzett, jó véleményem van róla. A több pénz miatti távozása, illetve ahogyan elment számomra nem volt gusztusos. Februárban – amikor még nem voltunk bajnokok – hosszabbítani akartunk vele. Marco megsértődött, több pénzt szeretett volna. Egy hónap múlva ismét megkerestük egy hosszabbítási ajánlattal, de ő teljesen elzárkózott. Május elején még egyszer jeleztük neki, szeretnénk, ha maradna, de nem volt hajlandó változtatni álláspontján. Aztán elment egy szlovák faluba edzőnek, csak a pénz miatt. Nem is Dunaszerdahelyen lakik, hanem Pozsonyban. Ha Dunaszerdahely izgalmas hely lenne, ott élne” – tette hozzá a kispestiek első embere, aki Davide Lanzafaméról és a Honvéd leendő új stadionjáról is szót ejtett.

Urbán Flórián vallomása az alkoholról és a kokainról - NB1.hu

Urbén Flórián vallomása az alkoholizmusról és a kokainról

Legfrissebb híreink