Hemingway eladhatta a Honvédot

Nem az EL a legfontosabb.

Forrás:

Az nb1.hu egyedüliként hónapok óta jelzi, hogy George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa a klub eladásáról folytat egyeztetéseket. Íme, a Nemzeti Sport mai jelentése:
 
„A Rabotnicski elleni mai El-selejtező zárt kapus visszavágója előtt nem csak a szakma került középpontba a Honvédnál, a Nemzeti Sport információi szerint George F. Hemingway tulajdonos megállapodott a klub értékesítéséről.
 
Nem tudok róla, de ha van információjuk, küldjék el nekünk is” – reagált George F. Hemingway, a Budapest Honvéd elnöke és tulajdonosa, miután a Nemzeti Sport arra kérte, kommentálja a hírt, miszerint úgy tudjuk, értékesítette a futballklubot.
 
A Nemzeti Sport ugyanis úgy értesült, megtörtént, amiről már az elmúlt hetekben, hónapokban hallani lehetett, vagyis az üzletember eladta  a kispesti klubot. Egyelőre nem tudni, ki lehet a vevő, s mennyiért cserélt gazdát a Honvéd.
 

null

null

Ha George F.  Hemingway valóban lelép, tizenkét esztendőt hagy maga mögött. Kétségtelen, az egylet sokat köszönhet neki, az anyagi helyzetet stabilizálta 2006-ban, a Bozsik-stadiont pedig felújíttatta, irányítása alatt a Honvéd 2007-ben és 2009-ben Magyar Kupa-győzelmet ünnepelhetett, 2017-ben pedig huszonnégy esztendőt követően bajnoki aranyérmet szerzett a csapat. 
 
Az átigazolási politikáját sok kritika érte és éri, miszerint a keret megerősítése érdekében már nem áldozott pluszokat – ez történt idén nyáron is, miután Eppel Márton és Davide Lanzafame távozott, de a helyettesítésük még mindig nincs megoldva.
 
Pedig ideje lenne... A múlt heti, Rabotnicski elleni Európa-liga-selejtező első körének első mérkőzésén – melyet 2–1-re elveszítettek a kispestiek – lehetett tapasztalni, hogy nagyon hiányzik a támadósorból a búcsúzó duó – a Honvéd csatársora nélkülük nem az igazi. A keddi visszavágó előtt Supka Attila vezetőedzőnek meg volt kötve a keze, ami az összeállítást illeti.”
 
Az nb1.hu szerint Vadócz Krisztián szerződtetése sem a jelen, hanem inkább a jövő műve…

Legfrissebb híreink