Hemingway a Leicester elhunyt tulajdonosát is a szájára vette – videó

Újabb bizonyíték az eladásra és annak folyamatára.

Forrás:

Elképesztően keveseket érdekel George F. Hemingway vlogját. Íme, a bizonyíték!
 

null

null

Mondjuk jobb is kihagyni, mert az önimádat mesterfokú példájával találhatja szembe magát az, aki képes megnézni. Szóval az van, hogy Hemingway szájára vette a Leicester balesetben elhunyt tulajdonosát, akinek ugye szobrot állítanak. Hemingway felvetette, hogy neki is szobrot kellene állítani, de még az életében. A borzalmas, elítélendő monológgal indul a videó, véleményünk szerint ez kegyeletsértés...
 

Nos, Kispesten Puskás, Bozsik, Tichy, Détári és a többiek érdemelnek állandó jelleggel szobrot, de olyan vezetői is voltak a megalapítása óta a klubnak, akik bőven Hemingway előtt vannak a szoborállítási sorban.
 
Utána jött a viccelődés a Honvéd eladásáról. Ami azért érdekes, mert maga a tulajdonos árulja a Honvédot. Emlékezetes, hogy többször lenyilatkozta, hogy pénzért bármit hajlandó eladni, megfelelő ajánlat esetén a klubot is.
 
Ez meg ugye felhívás a keringőre. Februárban az nb1.hu jelezte elsőként, hogy Hemingway 5 milliárd forintért árulja a legendás csapatot, de hozzátettük, úgy csinál, mint azok, akik lakást árulnak. Felsrófolja az árat, mert pontosan tudja, a vevők mindig alkudni kezdenek… Pár hete arról nyilatkozott, hogy a Honvéd értéke, azaz ára 3 milliárd…
 
Hemingway továbbra is árulja tehát a csapatát, mint pár napja jeleztük, egyik munkatársa azt írta a Facebookon, hogy meg is van a vevő, méghozzá a Duna Aszfalt/tulajdonosa. Hemingway tehát most a saját kollégáját figurázta ki.
 
Emlékezetes, hogy Hemingway tagadta azt is, hogy eladta Lanzafame-t a Fradinak (erről is az nb1.hu írt elsőként), majd a zöld-fehérek pár nappal később bejelentették az olasz játékos leigazolását. Ezek után a klub szurkolói saját Facebook-oldalukon jelezték, nem tartják szavahihetőknek a vezetőiket. Azóta sem jelezték, hogy ez változott volna.
 
A Honvédnál egyébként megszokott, hogy a sajtó már rég megír mindent, az Öreg (ez a beceneve a "lassan" a 75. életévét betöltő tulajdonosnak, aki, amikor a klub sajtófőnöke legutóbbi születésnapján felköszöntötte a Facebookon az életkorát is megemlítve, levetette a bejegyzést) viszont csak akkor tekint hivatalosnak valamit, ha minden papírt aláírtak és ő maga vagy a klubja bejelenti.
 
Ez lehet a helyzet a most is, különben nem jelezte volna az nb1.hu-nak a legutóbbi cikkünk után néhány Honvéd-alkalmazott, hogy szakmai önéletrajzokat kértek tőlük a vezetők.
 
Hemingway minek kérne azt a saját embereiről, ha évek óta foglalkoztatja őket?
 
Dumbókám, erre a kérdésre válaszolj…
 

Legfrissebb híreink