Hazatértek Nikolicsék

Németh Juve-meccsen volt, megvan, mikor mennek vissza.

Forrás:

Az észak-amerikai profi bajnokságban (MLS) szereplő Nikolics Nemanja, Sallói Dániel és Németh Krisztián is hazatért az ünnepekre - jelezte a Blikk
 
 
"A karácsonyt mindig nagyon várjuk, a gyerekek különösen, szülőként a legjobb érzés az izgatottságot látni az arcukon. Ilyenkor összejön a család Kaposváron, a szilvesztert pedig Szerbiában töltjük a szüleimnél" - mondta Nikolics. Sallói Angliában is járt. "Ilyenkor szeretek mozizni, kilátogatni a karácsonyi vásárba Budapesten vagy Bécsben. Nemrég nagy vágyam is valóra vált, eljutni egy angol bajnokira: gimnáziumi barátaimmal hoztuk össze a londoni túrát, a Wembley-ben néztük meg a Tottenham–Burnley meccset."
 
Némethnek kellemes, és kellemetlen percei is akadnak. "A hazatérés után nem sokkal sportsérvműtéten estem át, így nekem az itthon töltött első néhány hét a gyógyulással telt. Örülök, hogy túl vagyok rajta. A szünetet természetesen a családdal, barátokkal töltöm. Szombaton Torinóban kint voltunk a Juventus–AS Roma olasz bajnoki rangadón, és persze szilveszterre is vannak megvalósítandó tervek" - fogalmazott.
 
Rajt márciusban
Légiósaink januárban térnek vissza Amerikába, ahol kezdetét veszi a felkészülés a 2019-es szezonra. A bajnokság márciusban startol, immár öt magyarral a mezőnyben: Nikolics, Németh, Sallói és Stieber Zoltán (29, DC United) mellé Baráth Botond is csatlakozik, a Honvédtól érkező válogatott hátvéd a Sporting Kansas City harmadik magyar játékosa lesz.
 

Legfrissebb híreink