Hazatér a magyar válogatott futballista?

A szezon végén lejár a szerződése.

Forrás: MTI

A 36-szoros magyar válogatott Koman Vladimir legutóbb négy évvel ezelőtt lépett pályára az NB I-ben. A 2016 április 20-án megrendezett DVTK-Honvéd mérkőzésen 15 percet kapott a bizonyításra, az összecsapást egyébként a kispestiek nyerték meg 2-1-re.

Komannal a Nemzeti Sport készített egy interjút, amelyben szóba került az esetleges klubváltása is. A 31 éves futballista jelenleg az iráni Szepahan csapatát erősíti, de a szezon végén lejár a szerződése. A Transfermarkt 400 ezer euróra becsüli a labdarúgó értékét, aki nem zárja ki, hogy magyar együttesben folytatja a pályafutását.

 

"Nem szeretném kizárni a maradás lehetőségét, de egyelőre még korai lenne a közös folytatásról beszélni. A hazatérés gondolatát sem vetem el, nyitott vagyok minden érdeklődésre" - szögezte le Koman Vladimir, aki azt is elmondta, hogy jól érzi magát Iránban. Egy-egy rangadón akár 100 ezer drukker is lehet a stadionban, ami óriási élmény. 

 

Koman a nemzeti együttesben 36 meccs alatt hét gólt tudott szerezni. Elmondása szerint a szurkolók nagyon imádják a labdarúgókat.

"Gyakorta tapasztalom is, hogy mennyire szeretnek. Megismernek, sokszor megállítanak az utcán, ami jólesik. Rendkívül nyitottak, néha túlságosan is barátságosak velem az emberek" - mesélte Koman Vladimir. 

Legfrissebb híreink