Hatalmas szerencséje lehet a Haladásnak az utolsó 2 fordulóban

Király Gábor ismét parádézott.

Forrás: Haladás

Bár az elmúlt hónapokban többször is megkóstolta Király Gábort a szombathelyi közönség, a legtöbbszörös magyar válogatott Kisvárdán is bizonyította, hogy még mindig lehet rá számítani.
 
Király úgy védett remekül a kiesési rangadón, hogy „szombat délelőtt esett az eső Kisvárdán, ráadásul homokot is szórtak a pályára, ami így sáros és mély volt, így nehezebb feladat volt elindulni a labdákra is. Tehát nem csak fejben, fizikálisan is megterhelő kilencven percet játszottunk. Biztató, hogy a két gólon kívül akadtak helyzeteink – innen kell folytatnunk a Paks ellen” – mondta a kapus a klub honlapjának.
 
A Haladás tehát fogadja a Paksot a következő fordulóban, utána Mezőkövesdre látogat, majd a Vidi elleni mérkőzéssel fejezi be a bajnokságot.
 
„Nagyon fontos három pontot szereztünk – de még három nagyon nehéz mérkőzés vár ránk. Nincs értelme számolgatni, mindig a soron következő meccsre kell készülni, azt kell megnyerni” – folytatta Király.
 
A jelek szerint az utolsó meccsen már nem fog tétért küzdeni a vasiak ellen a Vidi, de ha a kövesdiek nyernek az MTK otthonában a következő fordulóban, akkor már ők is nyugodtan játszhatnak a Haladás ellen az utolsó előtti játéknapon.

Legfrissebb híreink