Hatalmas bejelentés a kispesti ultráktól!

Válogatott játékos is segített.

Forrás: Facebook/Kispest-Honvéd Futball Club

A Kispest-Honvéd Futball Club nagy bejelentése:

"Átadtuk a lélegeztetőgépet!

Március 21-én kezdtük jótékonysági akciónkat, melyben arra kértünk titeket, hogy egy meccsjegy árával támogassátok a Szent László Kórházat. Ezzel kapcsolatban ígértünk nektek egy bejelentést, aminek most jött el az ideje.

Több mint 1 millió forintot dobtatok végül össze, amihez egy szurkolónk, Wieszt Attila is csatlakozott: az elején felajánlotta, hogy amennyiben ez az összeg összegyűlik, kipótolja és segít beszerezni egy lélegeztetőgépet! A pénz, nektek hála összejött, ma délután pedig a Futball Házban átadhattuk az eszközt a Szent László Kórháznak!

Köszönjük mindenkinek, aki bármekkora összeggel támogatta gyűjtésünket, külön köszönve a segítséget a Budapest Honvédnak és Holender Filipnek, nélkülük nem valósulhatott volna ez meg.

Továbbra is várjuk adományaitokat az Etesd a dokit! kezdeményezéshez, melynek keretében már több mint 1200 pizzát és 4000 szendvicset vittünk ki a budapesti egészségügyi intézmények dolgozóinak, akiknek továbbra is szükségük van ránk, hogy dolgozhassanak értünk!

Ide várjuk a segítségeteket:
Filippov Gergely
11600006-10000006-12865973
Közlemény: korona"

Legfrissebb híreink