Három rangadóval folytatódik a Magyar Kupa

Magyarország - Bódog Tamás első tétmeccsét a fővárosban vívja.

Forrás:

A Mezőkövesd kedden megnyugtató előnyt szerzett a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Szolnok ellen, ma pedig újabb három összecsapással folytatódik a küzdelem a sorozatban.

 

A harmadosztályú Budafok az NB II-es Sopron ellen próbálja folytatni menetelését. Információk szerint a budafoki drukkereket felcsigázta a találkozó és nem lenne meglepetés, ha két-háromezer szurkoló is a helyszínen tekintené meg a meccset. Egyébként hiába az osztálykülönbség, nem lehet a Sopront nevezni a párharc favoritjának, hiszen Prukner László tanítványai korábban már a Videotont is búcsúztatták az MK-ból.

 

Szerencséje is volt a Mezőkövesdnek - NB1.hu

Szerencséje is volt a Mezőkövesdnek

 

Bódog Tamás a Ferencváros otthonában mutatkozik be tétmérkőzésen a diósgyőri kispadon. A DVTK az NB I-ben a kiesés elől menekül, így nagy kérdés, hogy milyen kezdővel futnak ki a pályára a miskolciak. A fővárosi zöld-fehérek címvédőként vágtak neki az idei Magyar Kupának, az előző körben a Honvédot ejtették ki. Nem lenne meglepetés, ha a Fradi a Diósgyőrnek is megálljt parancsolna.

 

Végezetül ejtsünk pár szót a fővárosi rangadóról, az Újpest–Vasas összecsapásról. A lila-fehéreket az előző idényben a fináléig meneteltek, ám ott nem bírtak a Fradival. Balogh Balázsék idén újra nagy terveket tűztek ki maguk elé a kupában. Érdekesség, hogy az angyalföldiek több „hazai” bajnokijukat is a Szusza Ferenc Stadionban vívták, így Korcsmár Zsolték is otthonosan mozoghatnak majd “idegenben” is.

 

MAGYAR KUPA

NEGYEDDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉSEK

16.00: Budafok (III.)–Sopron (II.)

19.00: Ferencváros–DVTK

20.00: Újpest–Vasas (Tv: M4 Sport)

Legfrissebb híreink