Három próbajátékost is tesztelt az Újpest edzője az MTK ellen

Nem sikerült valami jól a lila-fehérek főpróbája.

Forrás:

MTK-Újpest 1-0
gólszerző:
Vass (37.)

Az Újpest is kipipálta az utolsó felkészülési mérkőzését, a lila-fehérekre az MTK várt szombaton. A meccset az NB II-be kipottyanó kék-fehérek 1-0-ra nyerték meg, az összecsapás egyetlen gólját Vass szerezte a 37. percben. Az újpesti honlap így tudósított a találatról:

 

"37. perc Zuigeber jobb oldalról adta középre, sajnos Vass jól érkezett és bevágta a játékszert. 1-0 oda."

 

Nebojsa Vignjevics az MTK ellen három próbajátékost is tesztelhetett:

"Ivan Prtajin, 23 éves csatár, aki Horvátországban, Zadar városában született. A jobblábas labdarúgó az NK Zagreb csapatában nevelkedett, de megfordult egy évet az olasz Seria A csapat, az Udinese együttesében is. Onnan újra hazájába vezetett az útja, hiszen a Hajduk Split második gárdájához szerződött. A tavalyi idényt a Hajduk második csapatánál töltötte, ahol is 12 mérkőzésen lépett pályára, ezeken pedig hat találatot szerzett. Az U19-es horvát válogatottban kétszer lépett pályára, Ausztria és Skócia ellen.

Sudo Behram 2000. december 8-án született Mostarban, Bosznia-Hercegovinában. A Dinamo Zagreb csapatában nevelkedett az ifjú csatár palánta, kétszeres boszniai utánpótlás válogatott játékosnak mondhatja magát, jobb lábbal veszélyes az ellenfél kapujára.

Ryan Moon a Dél-afrikai Köztársaságban látta meg a napvilágot. A 22 éves, 180 cm magas ballábas támadó nem csak csatárként, de szélsőként is bevethető. Az előző idényben a Kaizer Chiefs (Dél-afrikai I. osztály) csapatát erősítette, ahol a bajnokságot nézve 34 találkozón lépett pályára, ezeken pedig 5 találatot jegyzett, míg a kupában 7 mérkőzésen szerepelt és 1 góllal és 1 gólpasszal vetette észre magát. A felnőtt válogatottban is bemutatkozott az ifjú labdarúgó" - számol be az ujpestfc.hu

Legfrissebb híreink