Három játékos is visszatért a Honvédhoz

Megkezdték a felkészülést a kispestiek.

Forrás:

A Honvéd játékosainak is befejeződött a pihenő, a fővárosi csapat futballistái szerdán orvosi vizsgálatokon és fizikai felméréseken vettek részt. A gárdához visszatért 
Hegedűs Márk, Kovács Nikolasz és Lukács Dániel, ők az előző szezonban máshol szerepeltek kölcsönben.
 
"Egy összetett teljesítménydiagnosztikai vizsgálatot végeztünk, lehetne még részletesebb vizsgálatokat is végezni, de ilyenkor a felkészülés elején az a feladatunk, hogy minél összetettebb képet adjunk a csapat állapotáról. Vizsgáljuk a testösszetételt, a gerincvizsgálat során a gerinc mobilitását, a tartóizmok szintjét állapítjuk meg, amit egy kognitív vizsgálat követ, ahol idegrendszeri mutatókat elemzünk. Az állóképességi teszt során egy állóképességi küszöböt mérünk be, amely az egyéni intenzitászónák fejlesztésekor nyújt segítséget, végül pedig egy robbanékony láberőtesztet végeztünk, és ezek alapján tudunk következtetéseket levonni" - fogalmazott Dr. Kovács Péter. 
 

Honvéd: távozik a válogatott futballista - NB1.hu

Egy szezon után int búcsút a kispestieknek.

A gárdánál edzőváltás történt: Supka Attila helyét Giuseppe Sannino vette át. A kispestiekre majd osztrák edzőtábor is vár június 24. és július 4. között. A kupadöntőbe jutó alakulat a következő edzőmeccseket vívja a nyáron:
 
Június 26., szerda: –Wacker Innsbruck (osztrák)
Június 29., szombat: – Zenit (orosz)
Július 1., hétfő: –Royal Excel Mouscron (belga)
Július 3., szerda: Red Bull Brasil (brazil) 

Legfrissebb híreink