Három alapemberével még tárgyal a ZTE

Sallói István elárulta, nagyobb durranásokkal is készülnek.

Forrás:

Mint ismert, immár van vezetőedzője a ZTE FC élvonalbeli labdarúgó-együttesének, s noha Boér Gábor jövő hétfőn áll munkába, az élet közben zajlik. Sallói István, az egerszegiek sportigazgatója most már a várható igazolásaikról is nyilatkozott a zaol.hu-nak.

ZTE: megvan a végleges szakmai stáb - NB1.hu

 

Tudnivaló, hogy jóformán a fél keret kicserélődik a klubnál, több kulcsember elhagyja vagy már elhagyta a klubot, érkezők is vannak és még várhatóak is, emellett többekkel tárgyal a vezetőség.

"Továbbra is tárgyalásban vagyunk Babatival, Barczival, Bőléve" - sorolta a zaol.hu-nak Sallói István.

 

"Akik elmentek, nagyjából kiszámítható volt, talán Mitrovic és Bobál Gergely az, akikről úgy gondoltuk, hogy a következő szezonban is biztosan a keret tagjai lesznek. Tárgyalunk a háttérben az erősítésekről, megvannak a konkrét kiszemeltek is, de nyilván csak akkor tudunk erről tájékoztatást adni, ha már lezárulnak az egyeztetések. Először is a magyar kiszemeltekkel szeretnénk megállapodni, de nagyon sok külföldi játékost is ajánlanak, és légiósokban is gondolkodunk. Nem titok, szeretnénk olyan játékosokat is idecsábítani, akik marketingszempontból is értékesek lehetnek számunkra. Tavaly nagy durranás volt Stieber Zoltán megszerzése, a klub és a csapat is nagyobb figyelmet kapott. Nem mellesleg egy ilyen kaliberű labdarúgó az öltözőbe és a csapatba is pezsgést hoz" - fogalmazott. 

A sportigazgató kitért a szurkolókra is, akik most már tényleg a konkrétumokra kíváncsiak. "Tudom, hogy türelmetlenek a csapat hívei, és megértjük ezt. A felkészülés jövő hétfőn kezdődik, a keret kialakítása folyamatos, de

már most azt gondolom, hogy erősebb kezdőcsapattal állhatunk majd ki az első bajnokira, mint amilyennel tavaly újoncként az első mérkőzésünkön Mezőkövesden visszatértünk az élvonalba" - jegyezte meg ezzel kapcsolatban Sallói István.

 

KORÁBBAN:

Két játékost vinne a ZTE a Fraditól - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink