Hanggránát-robbanás: nem kellett 3 ujját levágni a szurkolónak – újabb részletek

Csonkításra viszont sor került.

Forrás:

„Székesfehérváron a labdarúgó mérkőzés megkezdése előtt történt az esemény.

Az eddig rendelkezésre álló információk szerint Székesfehérváron 2020. január 25-én 15 óra körül a labdarúgómérkőzés előtt egy budapesti férfi hanggránátot szeretett volna eldobni, azonban az a kezében felrobbant. A helyszínre érkező mentők a férfit kórházba szállították, akinek súlyos, maradandó sérülése keletkezett.

Gerillaképek: így utaztak a kispesti ultrák Fehérvárra - NB1.hu

17 órától kezdődik az első 2020-as meccs az NB I téli szünetét követően a Honvéd számára, a kispestiek a MOL Fehérvár otthonában játszanak. Giuseppe Sannino vezetőedző kétmeccses eltiltását tölti, de ennek ellenére is remek hangulat várható - a Honvéd ultrái már gőzerővel bevették a MOL Aréna Sóstó környékét.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja a pirotechnikai eszközzel történt jogsértés körülményeit” - adta hírül az nb1.hu is szombat kora este a rendőrség közleményére hivatkozva, mely a linkre kattintva még mindig olvasható a police.hu honlapon.

Több médiumban viszont az is megjelent, hogy a megsérült szurkolónak a baleset miatt 3 ujját amputálni kellett.

Az nb1.hu viszont nemrég arról értesült, hogy a megsérült fanatikusnak a középső ujjában két porca sérült meg nagyon súlyosan, ezt a részt kellett csonkítani. További híreink szerint az említett szurkoló nem eldobta a hanggránátot, hanem lehajolt érte még a működésbe lépése előtt, hogy eltávolítsa a tömegből, ám az ekkor felrobbant és bekövetkezett a baleset.

A drukkert, sérülése ellátása után kiengedték a kórházból, aki egyből a stadionba sietett, hogy szurkoljon ő is a Honvédnak. A meccs után a társaival együtt utazott vissza Budapestre.

Legfrissebb híreink