Hamarosan átadják Sopron ékkövét

Ebben az idényben már felnőtt csapat is van.

Forrás:

Néhány hónapon belül elkészül az SC Sopron új bázisa. Bruttó 251 millió forintért székház épül az Ágfalvi úton. A megyei első osztályú csapatnál továbbra is az utánpótlás-nevelés marad az elsődleges.
 
Bár a téli hideg és a fagy némileg lassította a munkálatokat, a kivitelezők tartják az ütemet – mondta Csiszár Ákos, az SC Sopron elnöke a Kisalföldnek. – A belső munkálatok, a tereprendezés van még hátra, így nem lesz akadálya annak, hogy tavasszal birtokba vegyük az új létesítményt. Ezt egy látványos megnyitóünnepséggel szeretnénk még emlékezetesebbé tenni.
 
Az építkezés munkálatai tavaly nyáron kezdődtek, az átadás áprilisra várható. A beruházás értéke bruttó 251 millió forint. A kétszintes klubházban 611 négyzetméteren összesen 9 öltöző, gondnoki szoba, szertár és a közösségi helyiség kap majd helyet.
 
Az utánpótlás mellett ebben az idényben már felnőtt csapata is van az SC Sopronnak. Az újonc gárda a megyei első osztályban indult és a táblázat harmadik helyéről – a második Csornával azonos pontszámmal – várja a bajnoki folytatást.

Legfrissebb híreink