Halmosi búcsúja nem olyanra sikerült, mint szerette volna

,,Szívvel, lélekkel odavagyok a városért és a Haladásért."

Forrás: Illyés Tibor / MTI

„Jólesett a klub búcsúztatása a Szeged elleni meccs előtt, de abban nem vagyok biztos, hogy ha a városi önkormányzat és a Haladás-szurkolók nem búcsúztatnak el, akkor a klub is megtette volna” – mondta Halmosi Péter a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában. A focista azt is megemlítette, hogy érzi, búcsúja a Haladástól nem olyanra sikerült, mint amit megérdemelt volna.

„Nincsen hiányérzetem, büszke vagyok rá, de persze juthattam volna feljebb is, hiszen az ember mindig előrébb szeretne lépni” – összegezte karrierjét a profi labdarúgástól visszavonult középpályás a DIGI Sport napindító műsorában. A Haladásban 302 mérkőzésen pályára lépő focista a szombathelyi gyökereiről is beszélt: „itt születtem, szívvel, lélekkel odavagyok a városért és a Haladásért, ez a véremben van, onnan ezt nem tudom kitörölni”.

Halmosi Péter a Reggeli Startban azt is megemlítette, arra a legbüszkébb, hogy a külföldi karrierje után a nevelőklubjához,a Haladáshoz tudott visszatérni, hogy ott fejezze be a labdarúgást. A szombathelyi futballista az Old Traffordon debreceni színekben szerzett, tévesen érvénytelenített gólját is felelevenítette: „most is látom magam előtt a pillanatot, amikor Van der Sar nyúl érte és nem éri el a lövésemet”. A karrierjével számot vető focista a továbbiakban sem szeretne távol kerülni a futballtól, ezért amatőrként a negyedosztályú osztrák Markt Allhauhoz igazolt, amiről így mesélt: „nem egyszerű kezelni, hogy amatőrként fogok játszani, de számomra megnyugtató, hogy továbbra is tudok majd focizni”.

A korábbi 35-szörös válogatott játékos a Nemzetek Ligája sorsolása után a magyarok esélyeiről is szót ejtett: ”nem lesz egyszerű a szerb, török, orosz hármas, arra leszek kíváncsi, hogy Rossi kapitány kikkel fogja pótolni azokat a játékosokat, akik addigra a koruk miatt, már nem tudnak a pályára lépni”- mondta el Halmosi Péter, a Markt Allhau labdarúgója a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában.

Legfrissebb híreink