Haladás-Vidi: Márton Gábor kritikája - REAKCIÓ

Mutatjuk a meccs összefoglalóját.

Forrás: molfehervarfc.hu

,,A 2020-2021-es szezonra való felkészülés első edzőmérkőzését szombat este játszottuk Szombathelyen, a Haladás ellen. A hazaiak egy hét múlva már bajnokin lépnek pályára, nekik ez a találkozó volt az utolsó meccsük az NB II-es rajt előtt. Márton Gábor vezetőedző a Rockov - Bolla, Rus, Stopira, Zeke - Pátkai, Nyári - Funsho, Houri, Géresi - Nikolics kezdőt küldte pályára." - így számolt be a Vidi honlapja, a Haladás elleni edzőmeccsről.

Márton Gábor a mérkőzés utáni nyilatkozatában elmondta, hogy tudta, hogy nem lesznek frissek, de többet várt a csapattól:

"Van hova fejlődnünk, az biztos... Hétfőn kezdtük az edzéseket, pénteken is elég komoly terhelést kaptak a játékosok, ezért is játszott szinte mindenki csak egy félidőt. A Haladás más periódusban van, egy hét múlva már bajnokit játszanak, egyértelmű, hogy más a fizikai állapotuk. Tudtam tehát, hogy nem leszünk frissek, de játékban többet vártam. Keveset mozogtunk és kevés helyzetet alakítottunk ki, nem lehet mindent a fáradtságra fogni. Jobban, nyugodtabban kellett volna fociznunk. Ugyanakkor van még időnk, biztos vagyok benne, hogy fejlődni fog a játék, és nyilván az edzőmeccsekkel az állapotunk is egyre jobb lesz. A bajnoki rajtra kell tökéletes formába kerülnünk."

 

Mátyus szerénysége a Vidi elleni bravúr után - REAKCIÓ

 

 

Szombathelyi Haladás-MOL Fehérvár FC 0-0.
Szombathely, 1210 néző,  vezette: Kovács G.
Haladás: Verpecz – Schimmer, Mocsi, Bosnjak – Holdampf, Szekér (Tóth D., 46.) – Csilus, Jancsó, Németh M. - Simon A. (Németh M., 61.), Rácz (Doktorics, 75.). Edző: Mátyus János.
Fehérvár: Rockov – Bolla, Rus, Stopira, Zeke – Pátkai (Nyári, 62.), Nyári – Funsho, Houri, Géresi – Nikolic. A második félidőben pályára lépett: Kovács D., Fiola, Petryak, Zivzivadze, Nego, Hadzic, Musliu, Nikolov, Vágó (Fodor, 66.). Edző: Márton Gábor.

 

Legfrissebb híreink