Ha ott van 5-6 ezer miskolci, nem biztos, hogy egyenlít a Puskás Akadémia – videó

Legalábbis ezt állítja a miskolciak szakvezetője.

Forrás:

Parázs jelenetekkel ért véget szombat este a DVTK-Puskás Akadémia találkozó. A mérkőzés végeredménye 1-1 lett, a vendégek a legvégén egyenlítettek Ján Vlasko góljával.

Az eset után eléggé hevesen reklamáltak a hazaiak, méghozzá azt kérték számon Erdős József játékvezetőn és a társain, hogy a végül kapuba találó ezt lesről tette meg.

Feczkó Tamás, a DVTK szakvezetője még a mérkőzés utáni nyilatkozatában sem fogta vissza magát a boon.hu jelentése szerint:

 

„Jól kezdtük a mérkőzést, volt két komolyabb lehetőségünk, amiből többet ki lehetett volna hozni. Utána átadtuk a területet a Puskás csapatának, hogy birtokolják a labdát, és ezzel belekényszerítettük őket abba területbe, ahol labdát akartunk szerezni. Ez működött is. Sajnos, a kontra támadásainkat az első félidőben elrontottuk, nem tudtunk végig vinni egyet sem olyan szinten, hogy gólt tudjunk szerezni. A második félidőben viszont nagyon türelmesek voltunk, egy olyan csapat ellen játszva, amelyik az előző meccsein sorra rugdosta a gólokat, és alakította ki a helyzeteket. A mai meccsen a pár átlövési kísérletükön kívül egyetlen helyzetet sem tudok mondani, amit kialakítottak volna. A játékosaimra nagyon büszke vagyok, olyan mentális erőről és taktikai fegyelmezettségről tettek tanúbizonyságot, ami nagyon nagyon ritka. Az viszont nagyon bosszantó, hogy egy embernek a munkája elvesz tőlünk két pontot. Mert ebben a bajnokságban 2 pont az nagyon sokat ér. És itt nem a játékvezetőre gondolok, hanem a segítőjére. Nem szoktam sose a játékvezetéssel foglalkozni, de e mellett nem lehet elmenni szó nélkül. És ami felháborító, hogy több embernek az egész heti munkáját teszik tönkre, aztán egy-két hét múlva nyugodtan fog kimenni legközelebb is a pályára. E mellett természetesen mi is hibáztunk, de 2 pontunkba került ez az óriási hiba. Arra azért kíváncsi lettem volna, hogy ha van a stadionban 5-6 ezer szurkolónk, akkor is ilyen döntés születik-e a 91. percben.”

 

Íme, a vitatott gól:

Legfrissebb híreink