Ha leigazolja az Újpest, ő lesz az NB I legértékesebb játékosa

Lengyel és orosz csapatokkal versenyeznek a lilák. FRISSÍTVE!

Forrás: Fc Astana

2018. március 23-án a Groupama Arénában történt, hogy a Magyarország-Kazahsztán barátságos mérkőzés 6. percében, általános döbbenetre, megszerezték a vendégek a vezetést.

Történt ugyanis, hogy bal oldali szöglethez jutottak a kazahok, a beadásnál Elek Ákos, Szalai Ádám és Ugrai Roland is hibát követett el, Roman Murtazajev meg köszönte szépen a tálcán kínált lehetőséget és a bal kapufa mellől, mindenki mást is megelőzve, a kapuba helyezett.

Magyarország vs Kazahsztán 2-3 16 perces Összefoglaló 23/03/2018

Magyarország vs Kazahsztán 2-3 16 perces Összefoglaló 23/03/2018

Ennél mondjuk nagyobb döbbenet volt, hogy a meccset végül 3-2-re megnyerték a vendégek, de még nagyobb sztori lehet az, ha a 2.5 millió euróra taksált támadó az NB I-ben folytatná a pályafutását.

Az nb1.hu ugyanis kazah forrásokból úgy értesült, hogy az Újpest vinné a csatárt, annak ellenére is, hogy Bacsa Patrik és Andreias Calcan személyében két támadó szellemű futballistát is leigazolt az elmúlt napokban.

Murtazajev egyébként szabadon igazolható, korábban játszott a Shakhter Karagandy (66 meccs/9 gól), az Irtysh Pavlodar (32/18) és Astana (92/8) csapataiban is.

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - Rebrov és Sannino az igazolásokról beszélt - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Kazahsztán válogatottjában eddig 21 alkalommal kapott bizonyítási lehetőséget, 3-szor volt eredményes. 

A szerződése év végén lejárt az Astana gárdájánál, lengyel és orosz élvonalbeli gárdák is igyekeznek ám őt szerződtetni. 

Ha az Újpesttel állapodna meg (vagy másik magyar, élvonalbeli gárdával), akkor ő lenne az NB I legértékesebbnek saccolt játékosa, mert a pillanatnyi listavezető Isael 1.8 millió eurót ér jelenleg.

FRISSÍTVE: 12.50

Rengeteg jelzést kaptunk, hogy egy bizonyos német és egyébként más oldalak szerint, melyik NB I-es játékos, mennyit ér. Éppen ezért szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy nem más oldalak adataiból indultunk ki, hanem a saját értékbecslésünkből!

Legfrissebb híreink