Gyűjtést szerveznek elhunyt társuk temetésére a Vasas-szurkolók

Tényleg muszáj, hogy minél előbb eltemessék.

Forrás:

Ebben a cikkben személyes hangvételű írásban búcsúztunk az elhunyt angyalföldi drukkertől, ebben a cikkben meg arról írtunk, hogyan búcsúzott tőle tegnap a szervezett szurkolói szubkultúra társadalma. Mint írtuk, Serfőző András hatalmas segítség volt a családjának, de most összefogásra lesz szükség.
 
Sese családja két időpontot kapott a temetésre. Az első december 27, ami nagyon közeli időpont, a másik meg január 4, amikor viszont az elhunyt drukker 40. születésnapja lenne – ezt az információt nem a családtól, hanem a társaitól kaptuk és ez fontos!
 
Az nb1.hu több forrásból is úgy tudja, az angyalföldi hívek mellett újpestiek, fradisták és kispestiek is segítenek anyagilag abban, hogy december 27-én legyen a végső búcsúztatás.
 
Ezért is tesszük közzé a Vasas Szurkolói Klub felhívását:
 
 
Kedves Barátok, ismerősök, szurkertársak! Sokan jeleztétek, szeretnétek anyagilag is segíteni Sese barátunk, szurkolótársunk családját ebben a nehéz időszakban! 
Az alábbi bankszámlaszámra utalással ezt közvetlenül megteheted! 
Serfőző József 
UniCredit Bank
10918001-00000074-30970004
Személyesen gyűjtjük a hozzájárulásokat a még hátralévő Vasas rendezvényeken, keresd Kálmán Zoltán Töfit, Verebèlyi László Pólót, Balogh Ádámot, Kalász Krisztinát! 
Szeretnénk, ha Barátunk mielőbb végső nyughelyére kerülne, így nagyon szépen kérjük, hogy adományod mielőbb (még az ünnepek előtt) juttassd el a Családhoz a fenti lehetőségek valamelyikén! 
Hálás szívvel köszönjük! 

Legfrissebb híreink