Gyirmót: régóta várt erre a DVTK-ban is megforduló légiós

Emlékezetes lett a jubileum.

Forrás: gyirmotfc.hu

Az újonc Gyirmót az előző fordulóban a Paksot 2-1-re győzte le. A három pontot jelentő gólt a csereként beszálló Hasani szerezte a 68. percben. Érdekesség, hogy a korábban a DVTK-ban is megforduló futballista a hétvégén 100. alkalommal lépett pályára az NB I-ben.

"Már régóta vártam erre a pillanatra. Sejtettem, hogy a Paks ellen el fogom érni ezt a számot, hiszen éreztem, hogy a Mester be fog állítani. Nagy boldogság számomra, hogy 100 első osztályú mérkőzést elérhettem. A legszebb módja az ünneplésnek gólt szerezni és nyerni. Hatalmas öröm volt, hogy győztes góllal segíthettem a csapatot" - fogalmazott Hasani a gyirmótiak hivatalos weboldalának.

A koszovói futballista egyébként a 100 fellépése során 11 találatot szerzett. 

"Több mérkőzésemre is boldogan tekintek vissza Diósgyőrből. Például, amikor megmenekültünk a kieséstől a Videoton ellen, majd egy újabb mérkőzésen szintén a fehérváriak ellen egy szép góllal sikerült kivennem a részem a győzelemből, de mondhatnám a DVSC elleni találatom vagy akár a századik NBI-es mérkőzésemet is a Paks ellen, ahol góllal segítettem a csapatot a győzelemhez, ami ugyancsak remek érzés volt" - hangsúlyozta Hasani. 

Legfrissebb híreink