Gyász: a vasárnapi bajnoki után hunyt el a 30 éves játékos

A lefújást követően történt a tragédia.

Forrás:

A Tiszavasvári a Kótajt fogadta a megye II-ben a hétvégén. Az első félidőben a hazaiak szerezték meg a vezetést Száraz Ádám góljával. A második játékrészben a kótajiak fordítottak, de Mészáros Tamás a 81. percben egalizált. A meccs hajrája a Kótajnak sikerült jobban, hiszen Sárközi második találatával és Rácz villanásával 4-2-re nyert a gárda.

A hazaiaknál Lajos Tamás kezdőként kapott lehetőséget, az edzője a 68. percben cserélte le a futballistát. A szon.hu értesülései szerint Lajos Tamásnak hányingere volt a mérkőzésen, ezért hagyta el a pályát a második félidő derekán. A lefújás után sem érezte jól magát a futballista, ezért az ügyeletre vitték. Ott megvizsgálták, és esetkocsit kértek, de mire odaért a jármű, már életét vesztette a középpályás, hiába próbálták újraéleszteni. A portál úgy tudja, szívinfarktus okozta a játékos halálát.

 

 

"Felfoghatatlan, ami történt, nehezen találom a szavakat. Tomi volt a csapat kapitánya.

Mindig mosolygott, jó humora volt, nagyon fog hiányozni. A következő napokban megpróbáljuk a csapatot lélekben felrázni, nehéz lesz, mert mindenkit nagyon megtört az eset. Mélyen együtt érzünk a családda" - nyilatkozta Nácsa Balázs, a Tiszavasvári elnöke.
 

Legfrissebb híreink