Guzmics üzent a Haladásnak

Pláne rosszkor jött a számára a kényszerszünet.

Forrás: Mezőkövesd/Gál Péter

Csak az első három tavaszi fordulóban, a Kisvárda, a Honvéd és a Ferencváros ellen tudott pályára lépni a Mezőkövesd játékosaként Guzmics Richárd (mindhárom mérkőzésen végig a pályán volt), aki a Slovantól érkezett a télen Matyóföldre. Guzmicsot sérülés hátráltatta, és bár mindenkinek rosszkor jön a kényszerszünet, rá különösképpen igaz, hiszen meggyógyult, visszakerülhetett volna a csapatba.

 

„Sajnálom, hogy a koronavírus-járvány miatt félbeszakadt a bajnokság, hiszen a csapatom jó formában volt, ugyanakkor jó döntést hoztak az illetékesek, az egészség, az élet védelme fontosabb a futballnál. A sérülésemből szerencsére már teljesen felépültem, folyamatosan edzésben vagyok, nem akarok kiengedni. Budapesten vészelem át ezeket a napokat, ahol minden olyan eszköz rendelkezésemre áll, amivel karban tudom tartani magamat” - vélekedett Guzmics Richárd a Vas Megyei Hírlapnak.

 

Guzmiccsal kapcsolatban nem szabad elfelejteni a Haladáshoz való kötődését.

„Folyamatosan figyelem a Haladást is, szurkolók a csapatnak, biztos vagyok benne, hogy megőrzi másodosztályú tagságát. Bízom benne, hogy hamarosan ismét NB I-es lesz a Hali, mert Szombathely, a zöld-fehér tábor megérdemelné!"

Guzmics Richárd-interjú: utolérhető a Fradi és a Vidi? - NB1.hu

 

Guzmics egyébként még januárban, a Vasas elleni edzőmeccs után azt nyilatkozta az nb1.hu-nak, hogy azért is jött vissza Magyarországra, hogy folyamatosan játsszon, mert álma az, hogy visszakerüljön a magyar válogatottba.

Ez viszont, mint a sérüléséből való visszatérése is várat még magára...

Legfrissebb híreink