Gusztustalan célfutball - kupadöntőbe jutást értékelt a kispesti

Nem kis önkritika.

Forrás:

 

Mint arról korábban beszámoltunk, a Budapest Honvéd a Soroksárral szembeni elődöntős párharcból 5-1-es összesítésset továbbjutva lépett szerdán a Magyar Kupa döntőjébe. A tíz év után ismét fináléba jutó kispestiek középpályása, Nagy Gergő a lefújás után nem finomkodott, némi önkritikával kiemelte, csapata „gusztustalan célfutballal” nyerte meg a párharc második találkozóját.

 

"A vezetés megszerzéséig az történt, amire számítottunk, hogy visszaáll a Soroksár és keresik az 1–0 lehetőségét, ami továbbjutást ért volna számukra. Ahogy berúgtuk a büntetőt, megváltozott a meccs képe, azt gondolom, hogy a második gólunkig, azaz a 85. percig mondhatni gusztustalan célfutballt játszottunk. De megvan az eredménye, így kiütésesnek tűnik az eredmény, azért nem volt ennyire tiszta, de nagyon örülök a sikernek” – fogalmazott.

 

„Két éve bajnoki döntőt játszhattunk a Vidivel, most ezt megismételhetjük egy másik porondon, nagyon jó hangulatú mérkőzésre számítok, reményeim szerint tele lesz a Groupama Aréna, várjuk már nagyon” – tette hozzá Nagy.

Legfrissebb híreink