Gulácsiék klubja riválisokkal fogott össze 

Belenyúltak a zsebükbe, hogy továbbiaknak segítsenek.

Forrás: RB Leipzig/Facebook

Bajban van a világ a koronavírus-járvány miatt és bizony bajban van az egyetemes labdarúgás is.

Nincsenek bevételek, és bizony rengeteg csapatnál megkezdődtek már a bérek jelentős csökkentései. Sajnos hetek óta pedzegetnünk kell, és ezt elsőként tettük meg Magyarországon, hogy a világ focijában és a magyar labdarúgásban is lesznek majd a kialakult helyzetnek fájdalmas hatásai.

Végveszélybe kerülhetnek klubok, lesznek bőven még fizetéscsökkentések (mint az élet számos területén), és bizony a fociban is mentőcsomagokra lesz szükség a túlélésre.

Ez utóbbit ismerte fel Németországban négy olyan klub, melyek a Bajnokok Ligájában szerepeltek. 

RB Leipzig

Together with fellow German Champions League clubs FC Bayern München... , Borussia Dortmund and Bayer 04 Leverkusen, RB Leipzig will make available €20 million to support the Bundesliga and Bundesliga 2.

A pályán és a társadalmi rétegekben is alapesetben egymás komoly riválisainak számító Bayern München, az RB Leipzig, a Borussia Dortmund és a Bayer 04 Leverkusen vezetői úgy határoztak, hogy 20 millió euróval segítik meg a bajba jutott Bundesliga I-es és II-es csapatokat.

Persze most lehet azt mondani, hogy vannak játékosok, akik ennél többet keresnek egy évben, de a most, azaz a jelen idő helyet magát a folyamatot, a végbemenő változásokat. Azaz, a jövő időt kell látni. 

Mindenhol lesznek csökkenések, az élet minden területén, így a pénz jelenleg ismert mértéke és értéke is megváltozik majd.

Arról nem beszélve, hogy minden felajánlást és segítséget, így a pénzbelit is meg kell becsülni és köszönni.

Bárki adja és bármekkora összegben!

Legfrissebb híreink