Gulácsi neje szervezi Priskin esküvőjét

Győr – A Chateau Földváry francia kastélyban lesz a ceremónia.

Forrás:

Decemberben pótolja a nyári Európa-bajnokság miatt elhalasztott esküvőjét a magyar válogatott Priskin Tamás. A ceremóniát csapattársa, Gulácsi Péter kedvese szervezi. A Slovan Bratislava magyar válogatott támadója mesés környezetben, a Győr mellett fekvő Chateau Földváry francia kastélyban, december elején mondja ki szerelmének a boldogító igent.

 

– A nyári esküvő elhalasztását pozitívan éltem meg, de remélem, ezúttal semmi nem jön közbe. Fejben már többször megszerveztem, úgyhogy örömmel vetem magam bele az előkészületekbe – mesélte a Borsnak Priskin menyasszonya, Petra, aki egy kis segítséget is kap a nemzeti csapat kapusának, Gulácsi Péternek a feleségétől.

 

– Nem olyan egyszerű, mint gondoltam, de Dia esküvőszervezéssel foglalkozik, nagyon lelkes és precíz. Szinte belelát a fejembe – mosolygott Petra, aki sosem álmodott óriási esküvőről, de nagy a család és a baráti kör, akikkel meg szeretnék osztani életük nagy napját. Tündéri gyermekük, a kétéves Lia nagyjából kilencvenfős násznép előtt, koszorúslányként szórja majd a virágszirmokat.

 

– Azért esett decemberre a választás, mert az őszi szezon végén Tomi két-három hetes pihenőt kap a csapattól. Ebbe fogjuk belesűríteni az esküvőt, a nyaralást és a karácsonyi ünnepeket – magyarázta a csinos menyasszony, akinek már készül a ruhája. A helyszín lefoglalása mellett pedig a zenekart, a fotóst és a videóst is kiválasztotta, de a végső döntéssel megvárja vőlegényét, hogy hazatérjen a válogatott Feröer-szigetek elleni világbajnoki-selejtezőjéről.

Legfrissebb híreink