Gulácsi, Nagy Ádám és Willi Orban is mesélt a görög gólról

"Ott elcsúsztunk".

Forrás: MLSZ

A tegnapi görög-magyar (1-0) után három játékos is beszélt a meccs egyetlen góljáról.
 
A kapus Gulácsi Péter úgy vélte, nem kellett volna kikapni ezen a találkozón. A vereség okaként a második félidő elején elvesztett labdákat jelölte meg, amelyekkel magukra húzták ellenfelüket.
    
"Ez volt az a negyed óra-húsz perc, amikor nem tudtuk kihozni a labdát, hanem elveszítettük" - fogalmazott. Felidézte, Budapesten szinte az egész második félidőben ilyen volt a játék képe.
    
"Ezúttal nem bírtuk ki ezt az időszakot, ami nem azt jelenti, hogy nekik végletekig kidolgozott helyzeteik voltak, csupán azt, hogy hagytuk őket a szélekről beadni, és mivel van egy fejjel erős csatáruk, megtörtént, aminek nem kellett volna" - utalt Kosztasz Mitroglu fejjel szerzett győztes találatára, melyet egy rövid felszabadítás és egy szélről érkező görög beadás előzött meg.
 
"Az első tíz percben bennmaradtunk az öltözőben, de nulla-nullánál tényleg ki-ki meccs volt" - értékelt Nagy Ádám. - "Egy vesztes meccsnél túlzó azt mondani, hogy nyerhettünk volna, de a döntetlen abszolút benne volt." Hangsúlyozta, bár voltak "necces szituációk", de a görögöknek a gól előtt nem sikerült eltalálniuk a magyar kaput. "Ott elcsúsztunk, nem tudtuk megakadályozni a beadást. Különösen azért dühítő ez, mert tudtuk, hogy Mitroglu nagyon erős fejjel, készültünk belőle" - árulta el.
 
"Szerencsétlen volt a gól, amely előtt sikerült tisztáznom, ám az ismételt beadás megtalálta Mitroglut, aki magasabbra ugorva gólt tudott fejelni" - fogalmazott a válogatottban most bemutatkozó Willi Orbán. Hangsúlyozta, védőpárjával, Kádár Tamással, és klubtársával, a kapus Gulácsival is jó volt a kapcsolata.

Legfrissebb híreink