Gulácsi 25 milliót ajánlott fel egy kisfiú megmentésére

A világ legdrágább kezelésére gyűjtenek.

Forrás: Réti Zsolt

Többször cikk is foglalkozott már a Zolgensma-terápiára gyűjtő Zsombiról és családjáról. Az SMA-s kisfiú megmentéséért a hazai sztárok is összefogtak, hogy – Zentéhez, Levihez és Noelhez hasonlóan – ő is megkaphassa a világ legdrágább, 700 millió forintos kezelését.

Ebbe a gyűjtésbe szállt most be nem kis összeggel Gulácsi Péter. A magyar válogatott és az RB Leipzig kapusa 25 millió forintos prémiumát, illetve dedikált mezét továbbította a kisfiú családjának, akik meghatottan számoltak be a történtekről a Facebook-oldalukon.

Óriási megtiszteltetés ért minket az elmúlt napokban….  ugyanis átléptünk egy újabb hatalmas lélektani határt a Zolgensmáért zajló gyűjtésben!  Nagyon örülünk ennek a hatalmas összefogásnak, ami Zsombiért létrejött...  
De a nagy öröm közepette kivételesen fontosnak tartottuk megemlíteni, hogy ezt a nagy harcot külföldön is követik, így figyelt fel Gulácsi Péter és családja is Zsombor történetére. 
Gulácsi Péter a labdarúgó válogatott kapusa a mai napon 25 millió forinttal segítette Zsombor gyógyulását, hogy miharabb elérjük a célt. Óriási összeg ez nekünk mind anyagilag mind érzelmileg.❣
Peti köztudottan sokat jótékonykodik, és a magyar válogatott sikeres szerepléséért járó prémiumát minden évben felajánlja oda, ahol segíthet vele.. Ezen felül a képen látható mezt Zsombi kapta ajándékba Petitől. Nagyon szépen köszönjük a fiunk nevében is! A mez felkerül majd a falra, és örök emlék lesz!   
Gyakorló apukaként át tudta érezni a helyzetünket, és párjával együtt úgy döntöttek, hogy idén Zsombit segítik ezzel az összeggel. Nagyon szépen köszönjük Gulácsi Péternek és feleségének Gulácsi-Vígh Diánának, és nektek is, hogy egyre közelebb kerülhetünk a célhoz. Együtt sikerülni fog!

Szép jövőért Zsombornak Alapítvány
Számlaszám:
11734152-21916838
IBAN:
HU97 1173 4152 2191 6838 0000 0000
SWIFT kód:
OTPVHUHB
Facebook adomány gyűjtés:
https://www.facebook.com/donate/313294890124091/?fundraiser_source=external_url
PAYPAL: 
www.paypal.me/helpzsombor

Legfrissebb híreink