Gróf után újabb kapust igazolt a Fradi

Legutóbb az NB II-ben védett a hálóőr.

Forrás: haon.hu

Gróf Dávid után Szécsi Gergő érkezését jelentette be az FTC. A 30 éves Szécsi legutóbb a Balmazújvárost erősítette. Íme a zöld-fehérek közleménye az átigazolásról:
 
"Labdarúgócsapatunk szerződtette a Balmazújváros kapusát, Szécsi Gergőt, aki így zöld-fehérben folytatja pályafutását. Az egri születésű, 30 éves Szécsi Gergő Debrecenben kezdett el futballozni, az előző idényben a másodosztályú Balmazújvárosban védett.
 

null

null

Szécsit a szerdán befejeződött első nyári edzőtábor előtt kértük ki klubjától, hiszen válogatott kapusaink, Dibusz Dénes és Gróf Dávid abban az időszakban a nemzeti csapattal dolgoztak. Szécsi élt az eséllyel, hiszen a Bad Radkersburgban töltött hetek alatt meggyőzte szakmai stábunkat, így profi szerződést kínáltak neki. 
 
Szécsi Gergő a 2018/2019-es szezonban 27 NB II-s bajnokin védett, az eggyel korábbi idényben pedig az élvonalban is szerepelhetett balmazújvárosi mezben. A Magyar Kupában az akkor az elődöntőig menetelő csapatában ötször számítottak rá. A korábbi években mindent összevetve 95 másodosztályú meccsen és 14 kupatalálkozón szerepelt."

Legfrissebb híreink