Gróf Dávid hat hete erre készült

Tudta, hogy nem róla szól majd a történet.

Forrás:

A Kaposvár elleni bajnokin először kezdhetett a Ferencvárosban a nyáron érkezett Gróf Dávid. Gróf nagyon örült, hogy kapott gól nélküli győztes mérkőzésen mutatkozott be.

 

- Pénteken tudtam meg, hogy én fogok védeni. Az edzés előtt volt egy kis taktikai értekezlet, akkor szólt Tonó (Balogh Tamás, az FTC kapusedzője – a szerk.), hogy úgy készüljek, én kezdhetek majd. Már több mint hat hete erre készülök, többször elképzeltem ezt a helyzetet, ott volt a fejemben az a kép, hogy én állok a kapuban. Remek este volt, hiszen játszhattam, próbáltam élvezni minden percét. Köszönöm a családomnak és a barátaimnak, hogy végig hittek bennem, a győzelmet szeretném nekik ajánlani. Örülök, hogy kapott gól nélkül sikerült a bemutatkozás, ugyanilyen keményen fogok dolgozni a továbbiakban is, aztán az edző eldönti majd, melyik meccsen ki védhet - nyilatkozta a fradi.hu-nak.

 

Gróf a kaposváriak elleni győzelmet is elemezte röviden.

- Ilyen találkozóra számítottam. Valószínű volt, hogy nem rólam szól majd a meccs. De végig űznöm kellett a srácokat, hogy a koncentráció egyetlen pillanatra se lankadjon. Ezt pedig sikerült is elérnünk, hiszen nem kaptunk gólt. Fontos volt ez a győzelem már csak azért is, hogy a keddi vereség után jó eredményt érjünk el. Most önbizalmat szereztünk, készülünk a csütörtöki Európa Liga-mérkőzésre.

Legfrissebb híreink