Gróf Dávid a jövőjével kapcsolatban nyilatkozott

Sejtelmesen fogalmazott.

Forrás:

Szombaton a Honvéd döntetlent játszott a Lokival, így ha nem is egy nagy lépést, de egy aprót mindenképpen tett a vereséget szenvedő Újpest, és a dobogó alsó foka felé. Ennél a lépésnél talán jobban érdekli azonban a rajongókat egy másik, méghozzá az, hogy Gróf Dávid a szezon végével merre veszi az irányt. 
 
A mostani mérkőzést követően megismételte, amit már a héten korábban mi megírtunk, hogy nem akar egyelőre a jövőjével kapcsolatban nyilatkozni, jelenleg csakis a Honvédra, és annak sikereire összpontosít.
 
– Igazából most szeretnék az utolsó meccsekre és a kupára koncentrálni. Szeretném, ha minél feljebb tudnánk végezni a tabellán, és kupát szeretnék még nyerni a Honvéddal. Majd a szezon után a családdal, az ügynökömmel eldöntjük, hogy mi lesz – kezdte Gróf Dávid az nso-nak, majd folytatta arra a kérdésre válaszolva, kizárt-e, hogy marad: – Ezt sose zárom ki, nem is akartam soha. Nekem nagyon sokat jelent ez a klub, úgyhogy azt mondom, bármi előfordulhat. Persze vannak már ajánlatok, de mondom, egyelőre csak a bajnokságra szeretnék koncentrálni aztán majd szezon végén döntünk.
 
George F. Hemingway búcsúzásáról és az új tulajdonosokról is ejtett néhány szót. Elmondta, csak köszönttel tartozik a korábbi tulajdonosnak, és senki sem szereti a nagy változásokat, vagy ha elmegy valaki, aki közel áll hozzá, de már a jövőre koncentrálnak. Hozzátette, az új tulajdonosok nagyon rendes embereknek tűnnek, és szívükön viselik a csapat sorsát. 
 

Legfrissebb híreink