Gorriarán: 500 milliót kereshet a Ferencváros – részletek

Az is megvan, mire megy el a pénz.

Forrás:

A csakfoci.hu információi szerint valóban nagyon komoly az érdeklődés a mexikói Santos Laguna részéről a Ferencváros uruguayi középpályása, Fernando Gorriarán iránt, aki magyar szinten kiemelkedő összegért, mintegy 700 millió forintért válthat klubot. 
 
Gorriarán 2017 nyarán érkezett az uruguayi River Plate-től a zöld-fehérekhez, és remek, csupaszív teljesítményének köszönhetően nemcsak alapember, hanem a szurkolók egyik legnagyobb kedvence is lett.
 
Az nb1.hu több, az FTC-hez közel álló forrástól úgy értesült, hogy a játékosért 200 millió forintot fizettek a Ferencváros elöljárói és valóban 700 millió forintért adhatják majd el.
 

Az nb1.hu azt is megtudta, hogy a nyereségként keletkezett 500 millió forintot játékosvásárlásra költi majd a klub, így nyugodtan kijelenthetjük, további erősítés(ek) várható(ak) még a bajnokcsapatnál.
 
Az üggyel kapcsolatban megkerestük a Fradit is, azt a választ kaptuk, hogy a klub továbbra sem kommentál átigazolási értesüléseket, ám ha hivatalos fejlemény történik, akkor arról azonnal beszámolnak a hivatalos felületeiken.
 
FRISSÍTÉS - 17.41: MEXIKÓBAN SAJTÓTÁJÉKOZTATÓT TAROTTAK - RÉSZLETEKÉRT KATT A LINKRE

Legfrissebb híreink