Gondok vannak a Lokinál – megszólalt a csapatkapitány

Nem érdemes kiteregetni!

Forrás: DVSC

Nem igazán megy a Lokinak, ha Herczeg András csapata Zalaegerszegen vereséget szenved, akkor a DVSC kiesőjelölt lesz. Hogy meddig, azt nem lehet tudni, de azt igen, hogy legalább egy(-két) forduló erejéig mindenképpen.

Arról, hogy mi lehet a gond, Tőzsér Dániel csapatkapitány nem szeretne nyilvánosan beszélni, de hogy létező jelenségről van szó, azt az eredménysor mellett a szavai is igazolják, hiszen kijelenti az M4 Sport Játékoskijáró című műsorának, hogy meg kell oldaniuk azokat.

„Nem vagyunk egyszerű helyzetben. Abszolút nem erről álmodtunk, nem ezért dolgoztunk, hogy ilyen szituációban legyünk, mert tényleg nem jó jelenleg a helyzet sajnos.”

 

A 34 éves középpályás sejti, mi lehet a gond a csapatnál, részleteket azonban nem akart elárulni: „Édesapám mondta még gyerekkoromban folyamatosan, hogy a futballban három fontos dolog van: a szorgalom, a kitartás és az alázat. Ha ez nincsen meg mindenkiben, akkor ott előbb-utóbb problémák jöhetnek. Én sem akarom felmenteni magamat ez alól, ugyanolyan részese vagyok ennek az egésznek, de többet most erről nem szeretnék mondani. Azért én gondolom, hogy mi lehet a probléma.”

 

Tőzsér szerint egy ilyen helyzetben nem érdemes egymásra mutogatni, közösen kerültek ebbe a szituációba és közösen is kell megoldaniuk, azt azonban leszögezte: 

„Akárhogy is nézzük, ez nem néz ki jól, nem DVSC-hez méltó ez a fajta szereplés, amit az utóbbi időben mutatunk a pályán. Most egy olyan dologgal állunk szemben, amit ez a csapat még nem tapasztalt, most ez egy következő feladat, amit meg kell oldani. Ennek úgy kellene működnie, mint egy nagy család. Ezeket a dolgokat szerintem nem érdemes, nem szerencsés kiteregetni akár a közvélemény, akár a média elé. Nyilván nekem is van egy véleményem, de szeretném ezt megtartani csapaton belül. Ez szerintem ránk tartozik, Debrecenre.”

Legfrissebb híreink