Gólöröm: szavaztak a zalaegerszegi szurkolók - képek

A légiós örülhet.

Forrás: ZTE/Facebook

Az NB I-ben legutóbb március 14-én rendeztek fordulót. A Magyar Labdarúgó Szövetség március 16-án jelentette be, hogy a koronavírus miatt határozatlan ideig szünetelni fognak a honi bajnokságok. Az újonc Zalaegerszeg jelenleg a 11. helyen áll. A kék-fehér együttes a legutóbbi három meccsén veretlen maradt, Márton Gábor legénysége a begyűjthető kilenc pontból hetet szerzett meg. 

A ZTE játékra hívta a drukkereket. A gárda 25 meccs alatt 34 gólt szerzett. Az egerszegiek pedig arra kérték a szurkolókat, hogy válasszák ki a legjobb gólörömet. A nézőktől a legtöbb voksot Eduvie Ikoba és Bobál Gergely kapta. Csütörtökön a voksolás második szakasza kezdődött meg, a szimpatizánsok már csak Bobál és a légiós ünneplése között választhattak. 

A voksolás során Ikoba a szavazatok 61 százalékát gyűjtötte be, így ő végzett az élen. Az amerikai játékos szeptemberben a Ferencváros kapuját vette be. A meccset egyébként huszáros hajrájának köszönhetően a Fradi nyerte meg 2-1-re. A találatot így ünnepelte Ikoba:

A második helyen záró Bobál novemberben a MOL Fehérvár védelmét mattolta, az összecsapás 3-3-as döntetlennel végződött. A megmozdulás ekkora örömet váltott ki a játékosból:

Ikoba a bajnokság mostani kiírásában négy gólt szerzett, míg Bobál már hétszer ünnepelhetett. 
 

Legfrissebb híreink