Gólok maradtak a Honvédban a Paks ellen?

Megvan, miért volt frusztrált Balogh Norbert az utóbbi hetekben.

Forrás: honvedfc.hu

Mint arról korábban többször is beszámoltunk, a Honvéd és a Paks szerdán 1-1-es döntetlent játszott egymással.

Honvéd-Paks: Bognár nagyon kiakadt, Pisont hiányérzete - reakciók - NB1.hu

 

A találkozóval kapcsolatban a kispestiek csatára, Balogh Norbert nyilatkozott a klubhonlapnak.

„Úgy éreztem, hogy benne volt még legalább két gól a találkozóban a javunkra, hiszen végig domináltunk a mérkőzésen, már a piros lap előtt is. Jól játszott a csapat, de az utolsó passzok hiányoztak a támadásainkból, mindig elcsúszott valami, egyszerűen nem tudtunk lyukat ütni az ellenfelen.”

 

A Honvéd gólját ő szerezte, ezzel megtörve a jeget. "Kicsit csalódott voltam a saját teljesítményemet illetően az elmúlt hetekben, hiszen az előző két mérkőzésen nem tudtam azt a formámat nyújtani, mint amit szerettem volna. Amilyen jól kezdtem az őszi szezont, úgy éreztem, most annyira rosszul indítottam az évet, ami nagyon frusztrált engem. Ezen a mérkőzésen az volt bennem, hogy eredményesnek kell lennem, hiszen azért vagyok a pályán, hogy hozzásegítsem a csapatot a győzelemhez. Bár fontos gól volt, azt nagyon sajnálom, hogy nem ért három pontot.”

A tabellán 9. kispestiek szombaton a Mezőkövesddel játszanak. "Minél hamarabb regenerálódnunk kell és a következő feladatra koncentrálnunk. Sűrű a naptárunk, amit személy szerint én nem bánok, jobban szeretem, amikor meccs meccset követ és élesben kell bizonyítani. Teljes erőbedobással kell a Mezőkövesd elleni mérkőzésre koncentrálni, hiszen most minden egyes pont nagyon-nagyon fontos a számunkra. A fehérvári meccset nagyon nagy bravúrral húztuk be, abból kell erőt merítenünk. Mindenkinek össze kell szednie magát, mert szombaton szeretnénk győzni, fontos, hogy Mezőkövesden is eredményesek legyünk.”

Legfrissebb híreink