Góllal nyitott a Vidiben a Fraditól érkező

Nagy az öröm.

Forrás: molfehervarfc.hu


A hétvégén nagyüzem volt a Magyar Kupában. A MOL Fehérvár magabiztos, 5-0-s győzelmet aratott a Tiszaföldvár otthonában. A gólgyártást Géresi kezdte meg a 15. percben, majd Evandro és Nikolics is betalált (a magyar válogatott játékos duplázott). A végeredményt a csereként beszálló Papp Marcell állította be a 82. minutumban. Papp nyáron bólintott rá a fehérváriak ajánlatára, a 19 éves labdarúgó a Ferencvárostól került a Vidihez.

"Rendkívül boldog vagyok, hogy bekerültem a kupamérkőzésre utazó csapat keretébe és pályára is léphettem a Vidi színeiben. Mindig is az volt az álmom, hogy góllal mutatkozzak be az első felnőtt tétmeccsemen. Ez itt a Vidiben már kétszer is sikerült, hiszen az első felnőtt bajnokimat másfél hónappal ezelőtt a Veszprém ellen játszhattam a Vidi II-ben és bár 2-1-re kikaptunk, csapatunk gólját én szereztem. Vasárnap délután pedig nagy örömömre ismét góllal debütálhattam, immár a Vidi első csapatában.

 

Tudom, hogy még rengeteg munka vár rám ahhoz, hogy minden célomat sikerüljön valóra váltani, de úgy érzem, jó úton haladok. Ahogy eddig is, ezután is keményen fogok dolgozni hétről hétre, amikor pedig bizonyítási lehetőséget kapok az első csapatban, akkor igyekszem azzal élni" - nyilatkozta Papp Marcell a MOL Fehérvár hivatalos weboldalának.

Legfrissebb híreink