Góllal mutatkozott be a ZTE új szerzeménye, parádézott a Kövesd

Megvillant a kövesdi próbajátékos is.

Forrás:

NK Nafta Lendava - ZTE FC 3-1 (1-1)
gól: Ploj (14.), Bunjic (53.), Vinko (58. - 11-esből), ill. Mitrovic (19. - 11-esből)
 
A Zalaegerszeg a szlovén Lendva ellen lejátszotta az első felkészülési mérkőzését, a találkozót az egerszegiek 3-1-re vesztették el. Érdekesség, hogy az összecsapáson két gól is büntetőből született.
 
A gólok története:
 
14.perc: Jobb oldali beadás után Ploj lesgyanús helyzetből, mellel és a kapufa érintésével talált kapunkba (1-0).
 
19.perc: Radó harcolt ki szabadrúgást, majd el is végezte azt. A labda egy hazai játékos kezéről vágódott le, büntető. A labda mögé Mitrovic állt, aki magabiztosan lőtt a bal alsó sarokba (1-1).
 
53. perc: Jobb oldali beadás után fejjel talált be a hazaiak részéről Matej Bunjic (2-1).
 
58.perc: Novák szabálytalansága után büntetőhöz jutott a Lendva. A labda mögé Vinko állt, lövésébe Szemerédi beleütött, de védeni nem tudott (3-1).
 

Elveszítette egyik legjobbját a Kövesd - megvan, kivel pótolják - NB1.hu

Újabb gólvágó okozhat sok örömet a drukkereknek.

 
Vasas – Mezőkövesd 0-3
Vasas: Rados - Tóth D., Kovács M., Tóth B., Hajdú – Hinora (Medgyesi, 57.), Gál, (Kapornai 63.), Szatmári – Birtalan, Balajti (Tóth L, 62.), Szedlár
Cserék: Bősz, Kapornai, Medgyesi, Tóth L.
Mezőkövesd: Szappanos – Farkas, Szeles, Katanec, Vadnai – Bertus, Karnitskj, Molnár – Cseri, Nagy, Pekár
Cserék: Dombó, Eperjesi, Ryaszko, Iszlai, Vajda, Sidibe, Sajbán Miklós, Erős, Baráth, Sajbán Máté, Dragóner Filip
Gólszerzők: Nagy D., 21., Pekár 41., Sidibe 47.
 
A Mezőkövesd a Vasas csapatát verte magabiztosan. A kövesdiek harmadik találatát a próbajátékon szereplő Sidibe szerezte a 47. percben. Az angyalföldi weboldal így számol be a meccsről:
 
"Birtalan 16 méteres lövésével mi veszélyeztettünk először, de a labda kicsivel a kapu mellé szállt. Ezt követően a mezőkövesdiek több helyzetet is kidolgoztak., Kranitski, majd Cseri kemény lövését is védte Rados. A 21. percben a vendégek megszerezték a vezetést: Nagy Dániel lőtt 14 méterről a jobb sarokba. A 37. percben Szedlár lőhetett éles szögből, de Szappanos védett. Még a szünet előtt Pekár 13 méterről növelte a kövesdiek előnyét, ezt követően pedig Birtalan próbálkozását fogta a kapus.
 
A második félidő elején Sidibe talált be. Az 55. percben újra Sidibe veszélyeztetett, 8 méteres lövését azonban fogta Rados. A folytatásban két nagy helyzet adódott előttünk: előbb a csereként beállt Medgyesi lőtt fölé 12 méterről, majd Szatmári két jó csel után tüzelt, a kapus azonban a helyén volt."

Legfrissebb híreink