Góllal mutatkozott be a Kövesd új csatára – újabb részletek

Hivatalos bejelentést tettek a matyóföldiek.

Forrás: Mezőkövesd

Január 22-én a Mezőkövesd Zsóry FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy megszületett a megállapodás Marin Jurina ügyében a bosnyák élvonalbeli első osztályú NK Celik Zenica csapatával.

A támadóval kapcsolatban most újabb információkat közöltek a matyóföldiek: 

„Három és féléves szerződést kötött csapatunk Jurina Marinnal, tájékoztatott Tóth László szakmai igazgató.

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról - Zsóri az NB II-ben is bizonyíthat - NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Jurina Marin személyében egy 26 esztendős horvát-bosnyák kettős állampolgárságú támadóval erősítette meg keretét csapatunk a múlt héten. A csatár egyebek mellett az egyaránt horvát Hajduk Split, Primorac és Zadar, a szlovén Koper és Krsko, valamint a bosnyák Celik Zenica csapataiban is megfordult, legutóbb az észak-macedón FC Shkupi együttesében játszott. A játékos a most futó idényben 16 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, melyeken 8 alkalommal volt eredményes, emellett az Európa Ligában két mérkőzésen egy gólt szerzett. A center az NB II-es FC Ajka ellen lejátszott vasárnapi felkészülési mérkőzésen góllal vette ki a részét csapatunk 2-1-es sikeréből.”

A Mezőkövesd az első tavaszi fordulóban 1-0-ra verte otthon a Kisvárdát, a következő körben a Honvéd vendége lesz.

Legfrissebb híreink